By Kalstad 
Lergravsvej 38
4100 Ringsted
2857 2512
design@bykalstad.dk

Følg By Kalstad på facebook og instagram

Essensen af kvalitet og design
Mads Kalstad har arbejdet med træ i over 10 år. Mads har en helt særlig tilgang til tømrerhåndværket, som går perfekt i spænd med alle som sætter pris på kvalitet. Stilen er rå og minimalistisk med fokus på naturmaterialernes kvalitet – alle møblerne er unikke og dansk design.

”Min passion for design kommer helt tilbage fra de tidlige teenage-år, hvor jeg begynde at kunne se, at en stol ikke altid bare er en stol, men nærmere et værk, som en mand med sans for æstetik og kvalitet, har brugt oceaner af tid på, at få til at se ud, lige som han ønskede den skulle se ud,” fortæller Mads Kalstad, der bor på en gård i Ringsted, hvorfra han også har sin virksomhed.

I webshoppen finder du By Kalstads klassikere – spiseborde, sengeborde og bænke i den lækre New Yorker-stil. Her får du et møbel af topkvalitet i et tidsløst industrielt design, der kan gå i arv til næste generationer.

Specialdesignede indretningsløsninger
Det er Mads Kalstads vision at skabe noget, som ikke bare er funktionelt, men også pryder kundernes hjem, og giver dem glæde.

Er du træt af standardløsningerne fra de store møbelhuse? By Kalstad laver møblerne efter mål, så du kan få præcis den størrelse og farve rummet kalder på. Et spisebord der passer perfekt til din spisestue, nøje afstemt med valgt at gulv, stole, belysning osv, eller en bænk i haven, der kan stå uden året rundt. 

Er du træt af samle selv-møblerne af krydsfiner? Har du brug for en indbygget garderobeskab eller en reol, der er skræddersyet til dit hjem, og som fungerer lydefrit, må du ikke tøve med at kontakte Mads Kalstad. Det er ikke billigt, men du får en løsning, som holder for evigt, og som gør dig glad hver dag.

”Fantastisk service! Og fede møbler!”, skriver en af de tilfredse kunder.

Har du et ønske om et unikt møbel i din bolig, have eller virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte Mads Kalstad. Han afgiver et uforpligtende tilbud på alle opgaver.

sølvpartner