clickofficeClickOffice A/S
Tlf. 70 24 70 70
kundeservice@clickoffice.dk

Besøg ClickOffice på Facebook 

Træffetider
Mandag – torsdag 8:00-16:00
Fredag 8:00-15:30

Alt til kontoret
ClickOffice er Danmarks førende online kontorforsyning. Hovedkvarteret ligger i Esbjerg, hvor et stjernehold af logistik-eksperter sørger for erhvervsdrivende i hele landet får leveret alt de skal bruge for at få virksomheden til at fungere i dagligdagen.

Når vi siger “kontorartikler”, tænker vi på papir og kuglepenne, kalendere og opslagstavler, hulapparater og ringbind. Alt det udstyr som sekretæren, bogholderen, administratoren skal have ved hånden for at kunne være kompetent. Det papirløse samfund kommer måske en dag, men det er der bestemt ikke endnu. Selvom vi har adgang til komplekse maskiner, er der stadig brug for de helt basale og banale ting: et stempel, en blyant, en blok. Alt dette leverer ClickOffice i massevis fra Esbjerg til Ringsted og andre danske byer med et blomstrende erhvervsliv.

makuleringMen ClickOffice forsyner også Ringsteds virksomheder med de maskiner, som ingen moderne virksomhed kan leve uden: Kasseapparater, computere, printere, digitalkameraer, projektorer… ja, produktkategorien Elektronik omfatter også de basale ting, som kaffemaskiner, støvsugere, elpærer og batterier.

Når papir skal gå i stykker eller ikke…
ClickOffice har et bredt udvalg af maskiner til laminering og makulering, som efterspørges af mange forskellige typer virksomheder.

Umiddelbart kan man tænke, at det kun er læger, advokater og myndigheder, der har brug for at destruere dokumenter. Men alle virksomheder, som har ansatte, har behov for at makulere fortrolige papirer, så de ikke falder i forkerte hænder under papirets færd fra kontor til destruktion. ClickOffice fører alle typer makuleringsmaskiner fra de små, der kan opfylde det lille makuleringsbehov, til de store, der kan æde mange ark ad gangen incl. metalclips!

Laminering er en proces, hvor et stykke papir smeltes ind mellem to lag plast, for dermed at give papiret en længere holdbarhed. Vigtige dokumenter som pas og kørekort er laminerede, og mange bruger laminering til at fotografier eller hjemmelavede skilte.

blyanterHøj kvalitet, hurtig levering
På ClickOffice.dk har du nem adgang til tusindevis af produkter, og udvalget vokser hver dag. Virksomheden satser på kvalitet, og du kan derfor finde solide mærkevarer som HP, Merrild, Post-it og Dymo.

Fra hovedlageret i det mørke Jylland transporteres varerne til dig på Sjælland, meget hurtigt efter du har afgivet din bestilling online.

Du er også velkommen til at give ClickOffice et kald.