CTI Party
Tlf. 53 86 56 46
mandag – fredag kl. 10 – 12

Stort sortiment, mange muligheder
CTI Party blev stiftet på Midtsjælland i 2011, med hovedformålet at sælge balloner og festligt tilbehør til butikker og underholdningsbranchen. I dag er CTI Party Danmarks største leverandør af festartikler til både private og erhverv. Via CTI Partys store lager kan du få opfyldt alle dine ønsker til en storslået fest eller et arrangement for dine kunder, medlemmer eller forretningsforbindelser. Det enorme udvalg omfatter alt fra bordløbere til udklædning.

Bliv festklar
CTI Party leverer udstyr til alle typer af fester og events. Skal du holde bryllup, kan CTI Party tilbyde dig hele pakken, som skal til for at den store dag kan blive fejret med stil og god stemning. Det gælder også, hvis du skal stå for den årlige halloween-fest, hvor CTI Party kan være leverandør af både uhyggelig pynt og udklædning.

Kvalitetsprodukter til lave priser
Hos CTI Party kan du til enhver tid finde gode tilbud, og priserne er altid konkurrencedygtige. Faktisk er firmaet Danmarks billigste på en lang række produkter.

Lavpris er en vigtig faktor for CTI Party, men kvaliteten spiller en lige så betydningsfuld rolle for firmaet. Man skal ikke have pustet ret mange balloner op, før man indser at der er forskel på kvaliteten, og at det kan betale sig at købe ind det rigtige sted. Hos CTI Party finder du udelukkende CE-godkendte produkter – et kvalitetsstempel der sikrer dig værdi for pengene.

Nem shopping og god service
I webshoppen kan du hurtigt danne dig et godt indtryk af det store produktudvalg, som kan opfylde dine fest-ønsker og give dig nye ideer til borddækning eller udsmykning. Du kan nemt navigere rundt i menuen og tjekke de forskellige CE-godkendte produkter: Varerne er bl.a. sorteret efter festtype så som konfirmation, bryllup, barnedåb og fødselsdag.
cti party4

CTI Partys store lager sikrer dig hurtig levering, også selvom du skulle være lidt sent ude med planlægningen.

Speciale i balloner
Ved stiftelsen af CTI Party i 2011 var firmaets primære aktiviteter salg af balloner og ballon-tilbehør til butikker og underholdningsbranchen. I dag dækker sortimentet som skrevet over meget mere end balloner, men det er samtidig stedet, hvor du stadig finder alt i balloner til fester, events og reklamer.

Balloner der letter, kombinerer udsmykning med underholdning på en storslået måde, der egner sig til en lang række festlige formål. CTI Party leverer balloner med helium til både private og virksomheder, og de anvendes til bryllupper, fødselsdage, jubilæer, receptioner, udsalg, produktpræsentationer og meget mere.

Her finder du balloner med et smukt skær af perlemor, metalliske balloner i forskellige farver, der skinner flot både inden- og udendørs samt krystalballoner, der er gode til bl.a. buketter, søjler og buer.

Til butikker tilbyder CTI Party færdigtrykte balloner som kan beklæde loftet med budskaber om udsalg, rabat osv. Du kan få trykt dit logo, budskab, foto osv. på balloner til hurtig levering og en konkurrencedygtig pris incl. pinde og gas.

sølvpartner

Del på sociale medier