Dansk Biosalg ApS
42 44 17 07
info@danskbiosalg.dk

Kontakt Dansk Biosalg

Følg Dansk Biosalg på Facebook

Brænde uden bøvl
Dansk Biosalg leverer biobrændsel på hele Sjælland. Firmaet importerer selv deres træbriketter og træpiller fra Østeuropa. De kender producenten og dermed kvaliteten. Træpiller af høj kvalitet er kendetegnet ved høj brændværdi og lavt vandindhold. Du kan bestille alt du skal bruge i deres webshop, hvorefter du får materialet leveret på paller eller i palletårne, gerne med overdækning, så det kan stå ude.

Indehaver Henrik Eriksen sætter en ære i at yde det ypperste overfor kunderne. Henrik er oprindeligt bankuddannet og arbejdede i bank i over 25 år med speciale i investering og swaps. ”Finanskrisen har gjort, at jeg har valgt andre veje. Jeg har en stor erfaring med salg, forhandling samt økonomistyring, som jeg bruger i Dansk Biosalg. Jeg har været vant til forhandlinger med store virksomheder, hvilket kommer kunderne til gode med højkvalitetsprodukter til de rigtige priser”, fortæller Henrik om karriereskiftet.

Massive besparelser
Ligesom med olie varierer prisen på træpiller og træbriketter, så det er vanskeligt at forudsige præcist, hvor meget man sparer ved udskiftningen, men helt op til 70% er muligt. Typisk har man ved et almindeligt varmeforbrug tjent investeringen hjem på under to år.

Besparelsen i husholdningsregnskabet er ikke den eneste fordel ved biobrændsel. Der er også en besparelse på CO2-regnskabet, idet træpiller, træbriketter og brænde er CO2-neutralt. Dvs. træet afgiver samme mængde CO2 under afbrænding som er optaget i vækstperioden, i modsætning til de fossile brændstofferolie og kul.

Klar til vinter
Om sommeren fylder Dansk Biosalg sit lager på Midtsjælland til randen med lækker lufttørret træ klar til fyringssæsonen. Her findes mange varianter af hugget brænde, træpiller og træbriketter. Du kan også få kvalitetsbriketter til grillen.

Transporten er et kapitel for sig. Dansk Biosalg arbejder tæt sammen med erfarne og servicemindede transportører, der medvirker til at gøre din handel til en god oplevelse.

sølvpartner