Dansk Kontorstole Forsyning
salg@dankontorstole.dk
Tlf. 70 60 50 05

Dansk Kontorstole Forsyning på Facebook

Kontorstole af høj kvalitet
Danskere er blandt de mest kræsne kunder, når det gælder kontorstole, skriveborde og kontormøbler i det hele taget. Vi har en høj arbejdsetik, når vi selv skal sige det, og det skal da være under ordnede forhold. Det er indlysende at trivsel på arbejdspladsen giver øget produktivitet, og at et godt arbejdsmiljø med fokus på ergonomi kan reducere sygefraværet. Derfor er mange arbejdsgivere mindst lige så kræsne som deres medarbejdere, når de skal investere i kontorstole.

Dansk Kontorstole Forsyning er en webshop med et kæmpeudvalg af kontorstole af bedste kvalitet til de flittige folk på danske kontorer. Såvel store koncerner som små hjemmearbejdspladser får leveret kontorstole fra virksomheden, der har lager midt på Sjælland og showroom i hovedstaden.

Fri fragt og tilfredshedsgaranti
Udover et forbløffende stort udvalg af ergonomiske kontorstole tilbyder virksomheden fri fragt og tilfredshedsgaranti. Det er en opskrift, der har gjort Dansk Kontorstole Forsyning til Danmarks foretrukne leverandør af kontorstole.

På Dankontorstole.dk finder du høje kontorstole, lave kontorstole, chefstole og taburetter til ethvert behov og konkurrencedygtige priser. Kombinationsmulighederne nærmer sig det uendelige, fordi mange af stolene fås i flere forskellige farver, materialer og højder.

Flere farver og stilarter
Den tid er forbi, hvor en kontorstol altid bare var grå eller sort – i dag er alt tilladt. Du kan således vælge mellem flere fine standardfarver eller bestille en kæk variant i din helt egen farve.

Bliver du overvældet af valgmulighederne, kan du få vejledning. I forretningens showroom, som har åbent alle hverdage, kan du uforpligtende prøve kontorstole, mens du nyder en kop kaffe. Du er også velkommen til at ringe eller sende en mail til:

salg@dankontorstole.dk
Tlf. 70 60 50 05

Ni fordele ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning
100% ergonomiske kontorstole
Tilfredshedsgaranti på alle kontorstole
Fri fragt – leveres lige til døren
Danmarks absolut billigste priser
Alle kontorstole kan blive helt op til 66 cm
Gratis ekstraudstyr som bløde hjul, fødder m.v.
Dansk virksomhed, dansk service
Altid de nyeste designer-kontorstole på lager
Specielle arbejdsstole som XXL kontorstole, gamerstole mv.

Roser til Dansk Kontorstole Forsyning
På virksomhedens Facebookside skriver de tilfredse kunder bl.a:

“Løber meget og havde derfor brug for en kontorstol med optimal støtte, så jeg kontaktede Dansk Kontorstole Forsyning og blev anbefalet Ergo-Tech kontorstolen og jeg sidder i dag bedre end nogensinde før” – Klaus

“Tak for en fantastisk kontorstol Dansk Kontorstole Forsyning. Den blev godt nok rost meget men den er jo endnu bedre end det” – Erdal

“Dejlig stol, fornuftigt pris, god service og hurtig levering” – Jacob

 

sølvpartner