go2top (2)Go2top
v/ Claus Funk Østergaard
Baretten 33
4100 Ringsted
Tlf. 22 79 51 84
[email protected]

Teambuilding, familietur, polterabend…
Go2top leverer underholdning og sjov, der passer til mange slags arrangementer. Træklatring er især populært til at sætte gang i stemningen ved polterabender, fødselsdage, familieture og firmaarrangementer, herunder teambuilding.

Træklatring er ikke blot underholdende, men også sundt for både kroppen og sindet. Motorikken, smidigheden og balancen bliver udfordret, og alene det at iagttage sine medmennesker er der stor underholdningsværdi i.

go2top (3)Træklatring for alle
Go2top er et professionelt træklatringsfirma, der gennem optimal service og ekspertise yder store udendørsoplevelser. Udover træklatring specialiserer Go2top sig i rappelling og en lang række andre friluftsaktiviteter.

Træklatring er ikke blot en alternativ, men også sjov og udfordrende aktivitet. Alle aldre og typer kan være med – uden undtagelser. For de fleste mennesker er der nemlig noget nostalgisk forbundet med at klatre i træer. Den tætte kontakt med naturen, den friske luft og følelsen af spænding bringer minder fra barndommen frem.

Med Go2top kan man skrue tiden tilbage og genopleve, hvordan adrenalinen suser i kroppen og udsigten bliver flottere og flottere, som man nærmer sig træets top.

Baggrund
Go2top er ejet af Claus Funk Østergaard, som er uddannet friluftvejleder med speciale i træklatring i 2012. Claus er oprindeligt uddannet som pædagog, og har senere hen uddannet sig til friluftsvejleder, træklatreinstruktør samt træklatringsvejleder.

Udover træklatring tilbyder Go2top vejledning og ideer indenfor friluftsliv, grøn sløjd, bålmad, leg i og brug af naturen.

Hos Go2top er man altså i sikre og professionelle hænder, og de kompetente og passionerede medarbejdere bestræber sig på at efterleve ens ønsker til det bedst mulige arrangement.

En tilfreds kunde skriver:
“Vi havde et arrangement for teenagere, hvor vi havde fået lov til at rappelle ud fra det lokale kirketårn. Kontakten med Claus var super nem. Der blev aftalt et møde, hvor Claus kunne få lov til at se forholdene i tårnet. Claus sagde ok til forholdene. På selve dagen kom han i god tid, satte alt op, og deltagerne til arrangementet havde en virkelig god oplevelse med rappelling og Claus som instruktør. Utrolig god service, lige fra første kontakt til selve dagen.”
– Lars Lund, ungdomskonsulent, Indre Mission

Undervisning og uddannelse i træklatring
Go2top tilbyder både undervisning og uddannelse inden for træklatring. Hvis man er interesseret i at lære at klatre i træer eller ønsker at uddanne sig til træklatringsinstruktør, er Go2top det rette sted at søge hen.

Der er selvfølgelig altid sørget for de nødvendige tilladelser, godkendt udstyr, samt undervisning af instruktører uddannet gennem Dansk Træklatreforening.

Kontakt Go2top


sølvpartner