Anlæg SP
v/ Simon Pedersen
Anlægsvej 38B – st. tv
4100 Ringsted
20579606
simon1678@gmail.com

På Anlægsvej mellem Dronningensgade og Prinsensvej ligger en lille virksomhed, som man ved første øjekast skulle tro havde taget navn efter sin beliggenhed. Men Anlæg SP er anlægsgartner, og således er både beliggenheden tæt på Lystanlægget og firmaets formål reflekteret i navnet. SP står for Simon Pedersen, som er virksomhedens ejer og udlært i 2018.

Simon kan lave alt inden for haveanlæg – både det grå og det grønne. Hans speciale er belægning og grøn vedligeholdelse, men Anlæg SP laver også hegn, gyngestativer, højbede, regnvandsbede, skyggebede… og hvis din havedrøm er en frodig græsplæne, kan han også etablere den.

Kvalitet for øje
Når du bestiller en opgave hos Anlæg SP møder du en lokalpatriotisk virksomhed, som lægger stor vægt på personlig service. Det er den samme medarbejder, der besøger din have hver gang, så du er sikret både personlighed og grundighed i havearbejdet. Det er en stor fordel, at din havemand kender din have, så dine skjulte stauder ikke ved en fejl bliver pløjet op om foråret, og så du kan få den optimale vejledning i hvor dine nye bede og terrasse skal være i forhold til lys og skygge og jordens beskaffenhed.

Alt arbejde skal udføres ordentligt for at få det ønskede gode resultat og en langvarig holdbarhed. For at opnå denne høje kvalitet foretager Simon Pedersen et grundigt forarbejde og har nøje udvalgt sine underleverandører med hensyn til både materialer og planter.

Hegn og hække
Definitionen på en have er et afskærmet og plejet rum, i modsætning til den vilde natur. Normalt bruges enten hække eller hegn til at omkredse haverummet. Tilsvarende bruges hækplanter eller hegn til at opdele haven i mindre rum for at skabe læ, skygge og privatliv. En have opdelt i mindre rum vil altid synes både større og mere spændende, end den have som bare er en stor indhegnet firkant. Anlæg SP kan plante alle former for hække eller etablere hegn, der passer til din havestil.

Styr på haven året rundt
Anlæg SP løse opgaver i haven, som varierer fra årstid til årstid. I foråret skal der eksempelvis etableres og kantskæres bede og dertil anlægges nye græsplæner. Det gør heller ikke noget, at man kommer tidligt i gang med at få skovlen under ukrudtet. Om sommeren er der brug for vedligeholdelse af bede, klipning af hække, brolægning til eksempelvis en ny terrasse eller ukrudtsbekæmpelse på den gamle. Når haven smykkes i varme efterårsnuancer, har dens træer og buske ofte brug for at blive beskåret, blade skal samles op og haveaffald køres bort. Vinteren kan byde på træfældning og udtynding i haven, og når sneen falder, kan Anlæg SP også stå for at rydde dit fortov eller i din indkørsel i Ringsted.

Kort sagt er der altid masser at lave i en have, og det er ingen skam at bed om hjælp til dele af eller hele opgaven. 
Har du brug for hjælp til din have, er du hjerteligt velkommen til at ringe til Anlæg SP for at få et uforpligtende tilbud.

sølvpartner