gelcom-apsGelcom Aps
Ringstedvej 689
4100 Ringsted
Tlf. 35 14 21 61
info@gelcom.dk

El, vand og varme
Gelcom er et team af erfarne, kompetente og fleksible elektrikere og VVS’ere, der påtager sig alle former for opgaver, inden for de områder, der i dag kræver en autoriseret el-installatør og-/eller vvs-installatør. Alle opgaver fra nye installationer til reparationer af gamle installationer udføres med høj kvalitet til tiden.

Gelcom skriver sin historie tilbage til 2000, hvor Fisketorvet i København blev virksomhedens første store opgave. Siden har Gelcom haft mange detailforretninger som kunder, bl.a. BR, Dansk Supermarked, Sportmaster, Idemøbler og Name it.

Kontakt Gelcom for et uforpligtende tilbud. 

Højt serviceniveau
I 2014 blev Gelcom kåret som månedens leverandør hos AB Gruppen A/S. På det tidspunkt havde Gelcom kun været leverandør i seks måneder. Ordet “servicemindet” går igen, når bygherren beskriver Gelcom. Læs mere her. 

”Vi kontakter kunderne hurtigt, når vi har fået opgaven. Vi har heller ikke noget imod at køre ud og hilse på for at se, hvilken type opgave, der skal løses, inden vi afgiver et tilbud. Derudover er det selvfølgelig alfaomega, at vi altid overholder de aftaler vi laver med vores kunder. Det sætter vi en ære i,” fortæller Lars Larsen, indehaver af Gelcom.

Speciale i solceller
Gelcom har specialiseret sig i solceller og vedvarende energi. Virksomheden forhandler og installerer solcelleanlæg i samarbejde med Solar. Blandt kunderne er især private husstande Ringsted og Køge, men også virksomheder. Ændrede regler betyder, at solcellekøbere kan få forhøjet afregningspris for eventuel overproduktion.

Udover de åbenlyse økonomiske fordele, er solceller godt for miljøet. Ofte kombineres et solcelleanlæg med en varmepumpe, hvilket øger fordelene.

gelcom varmepumpeVarmepumper
Gelcom sælger, monterer og servicerer varmepumper, primært fra Bosch og Panasonic. Her kan du få begge typer af varmepumper – det vil sige luft til luft og luft til vand. Hvilken type du bør vælge, afhænger af dine specifikke forhold, og hos Gelcom får du naturligvis en grundig vejledning, så du får den bedste løsning til den bedste pris.

En varmepumpe skal serviceres én gang om året for at få den til at udnytte luften så godt som overhovedet muligt til at skabe varme. Gelcom har mange års erfaring med servicering af varmepumper, et stort kendskab til branchen og de forskellige pumper.

Altid høj kvalitet
Gelcom udfører el-arbejde og vvs-arbejde i butikker, industrien, landbrug, nybyggeri og renovering. Eletrikerne kører primært i Ringsted, Køge og Sorø, og virksomheden er medlem af garantiordningen TEKNIQ

“Hos Gelcom ApS tror vi fuldt og fast på, at det bedst kan betale sig at lave holdbare, funktionelle og ikke mindst flotte løsninger,” fortæller indehaver Lars Larsen. Ingen opgaver er for små. Skal du have installeret en varmepumpe eller bare en ny vandhane i badeværelset, så ring til Gelcom.

Virksomheden hjælper med ventilation, gasinstallationer, varmeanlæg og andet vvs-arbejde. Det skal både være flot og funktionelt, og så skal det være holdbart.


sølvpartner