Lindblad Byg ApS
Flitsgaards Bakke 3
4100 Ringsted
Tlf. 70 20 49 31

Følg Lindblad Byg på Facebook. 

Fra værksted til værested
Køkkenet er i mange moderne hjem det rum, hvor man bruger flest af sin vågne timer. I gamle dage var køkkenet et værksted til madlavning, i dag er det et værested, hvor vi spiser, snakker, lytter, leger og laver lektier. Et moderne køkken skal rumme et hav af forskellige funktioner udover at være et sted, hvor det er nemt at lave mad, rydde op og gøre rent.

Samtidig er køkkenet et af de rum, der er mest komplekse at bygge og renovere. Der er brug for en bred vifte af specialister: VVS-arbejder, elektriker, tømrer, murer og maler skal ind over, før køkkenet er perfekt. Det gør, at mange udsætter køkkenrenoveringen og lever med middelmådige køkkener i årevis.

Men det behøver ikke være så vanskeligt. Lindblad Byg i Ringsted tilbyder en totalløsning, når du vil have et nyt køkken. Det erfarne byggefirma med Brian Lindblad i spidsen har specialiseret sig i køkkener og kan tilbyde hurtig og effektiv køkkenmontering. Her er alle de håndværkere, der er brug for, og de har gennem tiden opnået erfaring med montering af alle typer køkkener.

lindblad byg badGod byggeledelse
De fleste køkkener har et hjørne eller to, hvor målene er lidt skæve, eller der er vandrør, som der skal være plads til inde bag skabene. Det er sådan noget, der normalt medfører store forsinkelser i byggeprojekter. Og når først ét element i tidsplanen skrider, så ryger de resterende elementer også. Lindblad Byg har styr på detaljerne og kan lede byggeriet, så du kan minimere den hårde tid, hvor du er uden køkken.

Når du indgår en entreprenør-aftale med Lindblad Byg, kan du koncentrere dig fuldt ud om dit arbejde og din familie, mens professionelle tager sig af dit køkkenprojekt fra A til Å. Hvis du har tiden og ambitionerne, kan du alternativt indgå en aftale om projekt-planlægning, hvor du får hjælp til at styre byggeriet selv. Et nyt køkken rummer utallige opgaver fra gulv til loft, og måske har du mod på at løse nogle af dem selv.

Meget mere end køkkener
Lindblad Byg har specialiseret sig i køkkenmontering, men tilbyder alle former for håndværk i forbindelse med både renovering og nybyggeri, inde og ude, til både private og erhverv.

Entré, bad, stue, loft, kælder, tilbygning, haveskur, terrasse – du kan få hjælp til alle husets og havens rum.

lindblad byg bilNy sikker el
Bor du i en ældre bolig, mangler du sikkert stikkontakter flere steder. Lindblad Byg kan fræse kablerne ind i væggen, så du får flere stik og slipper for forlængerledninger over det hele. Du kan også få skiftet de gamle ledninger ud, så du undgår risiko for kortslutning og brand. Læs mere om el arbejde.

Moderne gulve med varme
Lindblad Byg kan også istandsætte dine gulve. Dit gamle trægulv bliver som nyt efter slibning og behandling. Skal du have nyt gulv med gulvvarme, tilbyder Ringsted-firmaet vinylgulve, der er meget lette at gøre rent, fordi der ikke er nogen samlinger. Udvalget er stort i både farver og struktur, så får et gulv, der passer til rummet. Læs mere om gulve.