Tømrerfirmaet Gohn ApS
Gyrstingevej 95
4100 Ringsted
26846754
henrikgohn@outlook.dk

Følg Tømrerfirmaet Gohn ApS på LinkedIN

Det gode håndværk
Tømrerfirmaet Gohn er et erfarent tømrerfirma, som udfører alle slags tømreropgaver. Firmaet startede i 2007 under ledelse af tømrermester Henrik Gohn, som har Jeanette Gohn ved sin side. Jeanette, der er ejendomsmægler, styrer samtidig Ringsted-virksomheden Perfect Work, der tilbyder juridisk rådgivning omkring fast ejendom. Begge firmaers værdier er baseret på kundernes behov og er dedikeret til at imødekomme disse behov og aflevere et fejlfrit og perfekt stykke arbejde.

Henrik Gohn og hans dygtige medarbejdere kan klare alt lige fra udskiftning af vinduer og døre til tilbygninger, ombygninger, tagrenoveringer, isolering m.v.

Tømrerfirmaet Gohn er certificeret Woodfiber partner, så når du beslutter dig for at få isoleret dit hus, er det med klimavenlig træfiberisolering. De indblæser træfiberisolering i åbne og lukkede konstruktioner. Tømrerfirmaet i Ringsted fokuserer generelt på bæredygtighed og byggeri i træ. 

Tilfredse kunder
Tømrerfirmaet Gohn har med sine mange års erfaring oparbejdet en lang referenceliste af tilfredse kunder. De findes især i Ringsted og omegn, men firmaet udfører kvalitetsbyggeri på det meste af Sjælland.

Blandt kunderne er både boligejere, boligselskaber, virksomheder og offentlige institutioner. Blandt opgaverne er alt fra renovering til nybyggeri. Firmaet har således erfaring med alle typer af bygninger og rum, fra badeværelser og køkkener over kontorlandskaber til udhuse og sommerhuse.

Har du fundet et nyt køkken, kan Tømrerfirmaet Gohn sætte det op. Måske kan du nøjes med at skifte låger, skuffer og bordpladen og genbruge resten?

Ny rumfordeling
Skal der mere drastiske ændringer i dit hjem, kan Tømrerfirmaet Gohn hjælpe med at etablere nye skillevægge eller nedbryde eksisterende vægge. En ny rumfordeling kan være nødvendigt ved familieforøgelser. Det er praktisk at hvert barn har deres eget værelser, og en skillevæg kan således gøre boligen meget mere anvendelig.
Er børnene flyttet hjemmefra, kan det omvendt være en god idé at rive nogle vægge ned. Mange gamle huse er indrettet med små mørke rum. Bryder man nogle vægge ned, får man ofte mere funktionelle rum med et helt andet smukt lysindfald.

Gode haverum
Har du brug for at få renoveret en gammel træterrasse eller lagt en ny, kan du også få et godt tilbud fra Tømrerfirmaet Gohn.

Tømrerfirmaet i Ringsted opfører også udhuse som carporte, skure osv. samt plankeværker, stakitter, havelåger mv. af træ.

Skal du have bygget et gyngestativ eller en pergola, kan du også få hjælp til det.

Klargøring til salg

Skal du sælge din bolig, er der typisk en række sager, som enten skal monteres, udskiftes eller repareres – ofte både indendørs og udendørs. Det anbefales at få det ordnet, inden salget opstartes – dels for at lette salget, dels for at øge salgsprisen.

sølvpartner