vibes-malerfirmaVibe’s Malerfirma 
Sømosevej 40
4293 Dianalund
Tlf. 40 26 19 10

Vibe’s Malerfirma på Facebook 

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 11-17
Lørdag kl. 10.00-12.30

Maler overalt
Vibe’s Malerfirma udfører alt slags malerarbejde for både erhvervsdrivende, boligforeninger og private. Skal du have malet et helt hus eller bare et enkelt rum? Ingen opgaver er for små eller store for det erfarne malerfirma i region Sjælland.

Har du en utraditionel maleropgave, må du heller ikke tøve med at kontakte Vibe’s Malerfirma. Malerne i Dianalund elsker udfordringer og er klar med kreative forslag til netop din maleropgave. Du får altid en rimelig pris.

Kontakt firmaet for et uforpligtende tilbud. 

Du kan være sikker på, at håndværket er i orden, og at din ejendom og dit indbo bliver behandlet godt. Vibe’s Malerfirma er medlem af Danske Malermestres Garantiordning, der sikrer dig korrekt udført malerarbejde.

De kompetente malere løser opgaver i Holbæk, Sorø, Stenlille, Ringsted, Næstved, Slagelse, ja kort det meste af region Sjælland.

I over 17 år har Vibe’s Malerfirma løst opgaver til alles tilfredshed. Trofaste kunder vender tilbage, og de fleste nye kunder kommer til på anbefaling. Det er således ikke dyre annoncer, men dygtige medarbejdere, der holder liv i forretningen.

Vibe’s Malerfirma blev i 2004 overtaget af Malermester Frank Sander og beskæftiger i skrivende stund 15 malere og 2 administrative medarbejdere.

Vil du selv male, kan du hos Vibe’s Malerfirma købe kvalitetsmaling fra Nordsjö.

Læs mere her.

sølvpartner