Torp IT
Fredensvej 1, Benløse
4100 Ringsted
Tlf. 59 16 18 02

TORP IT 6

Åbningstid
Mandag – fredag 9:00-16:30

Kan du undvære din telefon?
Mange af os render rundt med en smartphone, og selvom det ikke er den dyreste model, er det ærgerligt, når den går i stykker. Derfor er det rart at vide, at du i Ringsted kan få repareret din telefon på under 1 time, og det til en meget konkurrencedygtig pris. Oven i hatten giver Torp IT 1 års garanti på alle reparationer.

Fra domicilet i Ringsted kører Torp IT på hele Sjælland og hjælper både private og erhvervskunder med alskens IT-problemer. TORP IT 10

IT support
Har du computerproblemer – og hvem har ikke det? – kan Torp IT også hjælpe. Er din PC blevet langsom, kan det skyldes en systemfejl eller en virus. Det kan ofte løses med et simpelt servicetjek, hvor virus/spyware fjernes, og hastigheden optimeres. Desuden søges og rettes fejl på computerens fysiske dele.

Har du brug for support, kan du vælge mellem flere løsninger: Onsite, hvor Torp IT løser problemet hos dig. Offsite, hvor du bringer problemet til Torp IT. Og endelig fjernsupport: Hurtig hjælp over TORP IT 12telefonen. Med fjernsupport får Torp IT adgang til din computer via Internettet og kan dermed løse mange af de gængse IT-problemer.

Kontakt forretningen på tlf. 59 16 18 02 for et uforpligtende tilbud på rådgivning eller reparation. De kan også hjælpe dig med en helt ny computer, hvis tiden er til det. I webshoppen kan du finde din nye bærebare elle stationære computer, iPad, iPhone eller andet IT-udstyr.

“Super god service”
Torp IT tilbyder reparation, salg og support af computer, server, tablets, smartphones og andet IT-relateret udstyr. Hvis firmaet mod forventning ikke kan se, hvad der er galt, så skal du ikke betale.

“Super god service. Hver gang, man ringer eller kommer forbi”, lyder en af de positive anmeldelser fra Torp ITs stamkunder. Nogle af dem bliver så glade, at de giver kage. TORP IT 5

Find Torp IT på Facebook, hvor du kan få tips om IT-sikkerhed, særtilbud på reparation og udstyr samt deltage i konkurrencer.

Dine data i sikre hænder
Rigtig mænd tager ikke back-up. De græder bare. Lyder talemåden. Har du også mistet din eksamensopgave, analyserapporten eller alle familiebillederne, må du ikke fortvivle. Torp IT kan i mange tilfælde hjælpe dig med at gendanne tabte eller beskadigede data.

Med løsningen Online Backup er du fremtidssikret mod at miste data. Backup komprimeres, krypteres og transporteres ud af huset via en sikker SSL forbindelse til Torp ITs datacenter. Du slipper for indkøb af hardware og software til en lokal backupserver, og du slipper for vedligeholdelse. Læs mere om Torp ITs hosting tilbud.