Kost & Krop v/ Ida Malchau 
Tornmarksvej 8
4173 Fjenneslev
28772262
idamalchau@hotmail.com

Følg Kost & Krop v/ Ida Malchau på Facebook 

Træning i rolige omgivelser
I Fjenneslev mellem Ringsted og Sorø ligger et hyggeligt træningscenter, hvor der er gode muligheder for at komme i bedre form. Ida Malchau åbnede centret i sommeren 2020. Med 10 års erfaring som træner i forskellige fitnesscentre ønskede hun at få foden under eget bord, og på sin firelængede ejendom i det skønne landlige miljø i Fjenneslev har hun skabt et personligt træningsmiljø, der tager hensyn til alle der ikke føler sig hjemme i et almindeligt fitnesscenter.

Når man træner her, har man ikke udsigt til spejle og en masse mennesker, men marker og gårdens skotske højlandskvæg.

Det er en temmelig stor målgruppe, der ønsker at træne under mere private og rolige former, så der gik ikke længe, før Ida udvidede sin træningshal med 70 kvadratmeter, nemlig med en lejlighed, som tidligere har været brugt til udlejning.

Du bliver hvad du spiser
Det er her, Ida Malchau varetager medlemmernes kostvejledning. Firmaet hedder Kost & Krop, fordi hvad vi spiser og drikker har mindst lige så stor betydning for vores form, som hvor meget vi bevæger os.

”Kost og Krop startede som et studiejob, men er i dag min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg har haft mere end 60 kost og krop forløb, og det betyder at jeg snart har hjulpet 2.500 mennesker til en sundere og mere aktiv livsstil,” fortæller Ida Malchau, der er cand. scient. i Human Ernæring ved Københavns Universitet.

Hjælp til at nå dine mål
Ida har dyrket triatlon og deltaget i 70.3 ironman races, og således kender hun til sport både i det ekstreme og på fritidsplan. Siden 2015 har hun arbejdet som personlig træner, holdinstruktør og kostvejleder.

Har du svært ved at nå dine mål på egen hånd, får du god hjælp hos Kost og Krop, uanset om du ønsker at tabe dig ved hjælp af en kostomlægning, komme i bedre form, eller selv gennemføre en Ironman.

Træningshallen i Fjenneslev tilbyder holdundervisning i bl.a. spinning, zumba, funktionel træning og vægtabshold, og deltagerne træner både inde og ude, alt efter vejret.

Medlemmerne siger
”Fuldstændig suveræn rådgivning, vejledning og skub til en vedvarende livsstilsændring. Kan kun anbefale at melde sig til” – Gitte

”Rigtig godt koncept. Har nu gået af to omgange, og kan kun sige at det virker. Topmotiveret træner. Det kræver at man vil det, for at få de gode resultater. Man kommer ikke sovende til vægttabet. Gode vejninger og vejledninger hos Ida” – Charlotte

”Dygtige og opmærksomme Ida! Vil man opnå et vægttab eller komme i bedre form, så er hun den helt rette at tage til! Og hun har også nogle ret fede træningsfaciliteter” – Simone

Ida Malchau. Foto: Kost og Krop

sølvpartner