MrPerfect.dk LED pærer og spots
shop@mrperfect.dk
71 99 99 37 (hverdage 9-15)

Følg MrPerfect på Facebook

Følg MrPerfect på Twitter

Følg MrPerfect på Pinterest

Nye effektive lyskilder
Oprindeligt blev LED pærer og spots brugt i eksempelvis fjernbetjeninger og generelt som indikatorer i elapparater. Med årene er LED pærer og spots blevet stadig mere eftertragtede alternativer til både glødepærer og halogenpærer. LED pærer og spots kan nemlig bruges i både retningsbestemte og ikke-retningsbestemte lyskilder.

LED pærer og spots har således på kort tid grundlæggende forandret den branche, der beskæftiger sig med belysning.

Hvad er LED?
LED er en forkortelse for Lys Emitterende Diode og betegner en elektronisk komponent, der udsender synligt eller infrarødt lys, når den gennemstrømmes af elektricitet. LED pærer og spots fremhæves ofte for deres lave energiforbrug, når man sammenligner med den gamle lysteknologi. Men LED pærer og spots udmærker sig også ved at vare længere samt tænde og slukke hurtigere. De er både mindre og mere robuste end de gamle pærer og skaber derfor grobund for utallige småforbedringer og helt nye opfindelser, der kræver lys. Transportmidler, kameraer, reklamer og sågar tapet er blot nogle af de områder, hvor LED pærer og lys har understøttet innovation.

LED pærer og spots til Danmarks bedste priser
MrPerfect er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde et bredt udvalg af LED pærer og spots. MrPerfect.dk er en af Danmarks største forhandlere af LED-produkter som pærer, spots, strips mv. og er kendt for at være en af Danmarks billigste. Faktisk har MrPerfect.dk prisgaranti på alle de populære pærer og spots, samt LED projektører.

Generelt har MrPerfect.dk Danmarks laveste priser på næsten alle varer og tilbyder Danmarks bredeste udvalg af LED. Søger du LED lysstofrør, LED paneler eller LED pendler, er du således kommet til rette sted.

Når kun det perfekte er godt nok
Den største fordel ved MrPerfects LED pærer og spots er, at du kan spare mellem 80-95% på elregningen. Derudover har LED pærer og spots en levetid på op til 50.000 brændetimer. Som MrPerfect selv skriver: “Har du din pære tændt i 3 timer pr. døgn, så går der ca. 44 år, før den skal udskiftes – til sammenligning skal en halogenpære skiftes allerede efter 1,5 år, så en sparepære er altid den bedste og billigste løsning”.

Virksomheden er drevet af personer med en brændende interesse for produkterne og solid teknisk indsigt. Derfor får du tilfredshedsgaranti på alle varer, når du handler hos MrPerfect. Og du kan være sikker på at få den bedst mulige rådgivning, så du træffer det rigtige valg.

Bestil i dag og bliv oplyst imorgen
MrPerfect.dk har eget lager i Danmark og dag-til dag levering ved bestilling inden kl 15.30. Du får fri fragt ved køb over 500 kr.

Blandt kunderne er både virksomheder og private, som med 21 dages fuld returret trygt kan handle i den omfattende webshop. Har du brug for vejledning i junglen af muligheder, sidder erfarne medarbejdere klar ved telefonen og indbakken.


sølvpartner