Partnerpolering

Tlf. 29 84 29 81
halvpris@partnerpolering.dk

Følg Partnerpolering på Facebook.
Følg AlgePartner på Facebook.

Foto: Partnerpolering

Altid skinnende vinduer med fast aftale
Glæden over at solen skinner kan nogle gange dæmpes, når solens stråler blot gør pletter og snavs på vinduerne mere tydelige. Hos Partnerpolering kan du få professionel polering af dine vinduer til konkurrencedygtige priser – ikke mindst hvis du vælger af indgå en fast aftale med firmaet.

Ved at aftale med Partnerpolering, at de pudser dine vinduer hver 4., 8. eller 12. uge, kan du nyde solens stråler året rundt. Samtidig vil du få en endnu bedre pris, end hvis de blot udfører en enkeltstående opgave for dig.

På Partnerpolerings hjemmeside kan du hurtigt og nemt beregne prisen på en vinduespudsning i dit hjem. Du har naturligvis også mulighed for at få pudset dine vinduer indvendigt.

Tilfredshedsgaranti
På både Facebook og på Trustpilot er det tydeligt, at Partnerpolerings kunder er meget tilfredse med det arbejde, som firmaet udfører. Her går positive ord som “supereffektive”, “fair pris”, “grundige”, “stabile” og “god service” igen.

Partnerpolering sætter da også en ære i at udføre et professionelt stykke arbejde, og gør samtidig en dyd ud af at overholde de aftaler der er blevet indgået.

Firmaet har desuden en tilfredshedsgaranti, der sikrer, at vinduespoleringen lever op til deres høje kvalitetskrav. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, vil du opleve et firma, der tager din reklamation seriøst og hurtigt retter op.

Partnerpolering er en del af vinduespoleringsnetværket Få Pudset, der gør det nemt for dig at finde en dygtig vinduespudser i Ringsted.

Foto: AlgePartner

Effektiv algebehandling og fliserens
Fugtigt vejr er en del af livet i Danmark, og desværre øger det risikoen for, at dit tag og dine fliser bliver angrebet af alger, mos og flisepest.

Algebehandlinger og fliserensning vil ikke blot føre til, at dit hus og dine udendørsarealer får et forbedret udseende. Alger og mos kan gøre skade på både tagsten og fliser, hvorfor det ofte vil være en god investering at få det fjernet.

Partnerpolerings søsterfirma AlgePartner udfører både algebehandlinger og fliserens – igen med stor professionalisme og grundighed.

Ved at kombinere en fliserens eller algebehandling med efterfølgende vinduespolering undgår du – som det ellers ofte kan være tilfældet – at dine vinduer bliver skæmmede af kalk efter behandlingerne.

Få et godt tilbud på tlf. 29 84 29 81 eller send en mail på post@alge-partner.dk. De lægger også ofte gode tilbud ud på AlgePartners facebookside.

Gaven der ikke skal byttes. Foto: Partnerpolering

sølvpartner