Pilates B Ringsted
Tinggade 22, st. th.
4100 Ringsted
57 61 06 48

Følg Pilates B på Facebook

Følg Pilates B på Instagram

Pilates på udstyr nu i Ringsted
I de lækre lyse lokaler lige i starten af Tinggade 22 i Ringsted, overfor Politigården, finder du Pilates B. Vi tilbyder træning på det bedste klassiske udstyr og en behagelig og rolig atmosfære. Pilatesmetoden blev udviklet tidligt i 1900-tallet af Joseph Pilates.

Hos Pilates B er fagligheden i højsædet. Instruktører er alle veluddannede og professionelle i klassisk Pilates. Herudover tilbydes der specialhold, f.eks. hold for gravide og efterfødselshold.

Pilatesmetoden anvendes i stor udstrækning til genoptræning og rehabilitering. Vi har flere forskellige tilbud til dig, der har været udsat for en skade eller har gennemgået en operation og nu skal genoptrænes. Når du træner med vores Pilatesinstruktører tages der altid hensyn til dine behov og træningen tilrettelægges ud fra, hvor du er lige nu, og hvilken form din krop er i. Herfra bliver der lagt et udførligt træningsprogram, og fortæller dig præcist hvad, hvornår og hvor meget du skal træne.

Den gode træningsoplevelse
”Pilates er for alle aldre, og studiet er åbent for alle borgere og interesserede som ønsker at træne. Vi har et lyst og imødekommende miljø med fokus på den gode træningsoplevelse,” siger Mariane Ilsø, der er ejer af den første Pilates B franchise i Ringsted. Mariane har beskæftiget sig med Pilates siden 2008.

For at opretholde det høje niveau hos Pilates B, deltager underviserne løbende i forskellige workshops og træninger, og tager selv privattimer for at kunne holde en høj standard. Vi træner selv flere gange om ugen og elsker at opleve, hvad træningen gør ved både krop, sind og tilgangen til livet – Body Mind Spirit. Med den høje professionalisme kommer fagligheden i centrum, og du bliver garanteret træning af høj kvalitet. Professionalisme, ærlighed, ansvar og tillid er det som er vigtigt for os, når vi træner med dig.

Klassisk Pilates
Pilates B’s vision og passion er klassisk Pilates og det er det, vi mestrer til fulde. Vores vision er, at skabe et træningssted med højt til loftet for dig, der ønsker god og effektiv træning. Hos os trænes der fokuseret og kontrolleret, og der er et hold for alle. Vi tilrettelægger den individuelle træning ud fra dine forudsætninger, ambitioner og behov. Du er velkommen, uanset om du er eliteatlet, har brug for genoptræning eller blot ønsker at komme i gang med en mere aktiv hverdag. Du finder her et træningsmiljø, og vi underviser både med hjerne og hjerte.

Du kan komme i kontakt med os via hjemmesiden, Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i den daglige træning og stemning hos Pilates B – både i studiet i Lyngby og i Ringsted.

Kontakt Pilates B

sølvpartner

Del på sociale medier