Pilates B Ringsted
Tinggade 22, st. th.
4100 Ringsted
57 61 06 48

Følg Pilates B på Facebook

Følg Pilates B på Instagram

Pilates på udstyr nu i Ringsted
På Tinggade 22 i Ringsted finder du Pilates B, et moderne træningsstudio der tilbyder klassisk Pilates – en metode der blev udviklet tidligt i 1900-tallet af Joseph Pilates.

I Ringsted kan du modtage undervisning af certificerede Pilates-instruktører som arbejder i et tværfagligt team sammen med Ringsted Kiropraktorerne. Herudover tilbydes der specialhold, f.eks. hold for gravide og efterfødselshold.

Pilates-metoden anvendes i stor udstrækning til genoptræning og rehabilitering, idet metoden er baseret på præcision og kontrol i bevægelsen med hele kroppen i aktion.

Den gode træningsoplevelse
”Pilates er for alle aldre, og studiet er åbent for alle borgere og interesserede, som ønsker at træne i et lyst og imødekommende miljø med fokus på den gode træningsoplevelse,” siger Mariane Ilsø, der er en af underviserne på stedet, og som har beskæftiget sig med Pilates siden 2008.

For at opretholde det høje niveau hos Pilates B, deltager underviserne løbende i efteruddannelses-workshops, så du kan få den bedste træningsoplevelse. Med denne høje professionalisme kommer fagligheden i centrum, og du bliver garanteret træning af høj kvalitet. Ærlighed, ansvar og tillid er tre ord med praktisk betydning hos Pilates B, som er medlem af Pilates Forening Danmark, og som er stifter af Den Danske Pilatesskole.

Klassisk pilates
Pilates Bs vision bærer præg af at være tro mod Pilates-metoden, og der udøves derfor udelukkende klassisk Pilates på stedet. Her er der fokus på, at øvelserne udføres korrekt, så du får den bedste oplevelse og det bedste resultat af træningen. Samtidig er der fokus på at være et sted med højt til loftet, hvor alle uanset niveau er velkomne. Man finder her et træningsmiljø, hvor der undervises både med hjernen og hjertet.

Som så mange andre virksomheder i dagens Danmark, har Pilates B også en tæt kontakt med deres kunder på de sociale medier. For udover at du kan komme i kontakt med dem på deres hjemmeside, har de også både en Facebook- og Instagram-profil, hvor du kan følge med i den daglige træning og stemning hos Pilates B – både i studiet i Lyngby og i Ringsted.

Kontakt Pilates B

sølvpartner

Del på sociale medier