Qure Fysioterapi – Glumsø 
Bøgeskovvej 9
4160 Herlufmagle
33 32 77 77
info@qure.nu

Følg Qure Fysioterapi på Facebook 

Hvis du har prøvet alt, men stadigvæk har smerter!
Mange moderne mennesker lever med smerter – det er næsten en folkesygdom. Ofte skyldes det vores stillesiddende arbejde, men det kan lige så ofte være på grund af sportsskader. Både i vores arbejdsliv og i fritiden belastes kroppen ofte unaturligt, og spændinger og smerter er kroppens måde at signalere, at noget er galt. Heldigvis er der hjælp at hente…

At slippe af med smerter er netop grunden til, at folk fra hele Region Sjælland besøger Qure Fysioterapi i Glumsø mellem Næstved og Ringsted. Qure Fysioterapi tilbyder nemlig et unikt behandlingskoncept kaldet Circulation and Mobilization Therapy (ICMT) til diskusprolaps, ischias og lave lændesmerter. I stedet for at fokusere på styrke og stabilitet prioriteter behandlingen øget cirkulation og mobilitet. Man kunne også sige, at i stedet for en “kraftigere motor”, gives “bremserne” den “smøring” de har brug for. Dét er en opskrift, der har virket for utallige klienter.

Benjamin Greisen, som vi møder i Glumsø, er en af flere fysioterapeuter i Qure Fysioterapi, der også har en afdeling i København.

”Vi er alle utrolig taknemmelige over at kunne råde over de samme teknikker, som gør, at vi kan hjælpe mennesker, som har gået i årevis med deres smerter,” siger han.

Vejen til et bedre liv!
Fysioterapeuterne har ydermere det til fælles, at de er syvendedagsadventister. Måske har du set “Livets Opskrift” på DR1 i efteråret 2015? Sisse Fisker besøgte en familie i Californien, som er syvendedagsadventister – en vidt udbredt kristen befolkningsgruppe, som statistisk lever 8-10 år længere end resten af befolkningen.

Når du besøger Qure Fysioterapi, vil du således opleve et klinikfællesskab, hvor du som kunde føler dig taget hånd om på en helt speciel måde.

”Vi ønsker at tilbyde en helhedsorienteret behandling, hvor du bliver behandlet ud fra den nyeste viden, og at du ikke kun får en god behandling, men at du også får svar på de dybere og vigtigere spørgsmål i livet,” forklarer Benjamin Greisen fra klinikken i Glumsø mellem Næstved og Ringsted.

Fysioterapeuternes viden fra moderne videnskab kombineret med deres passion for at hjælpe andre, giver en helt unik mulighed for at helbrede både krop og sind.

”Ingen af os ønsker at påtvinge vores tro på nogen af vores kunder. Vi giver vores kunder mulighed for at finde ud af, hvad den optimale vej til et bedre liv er. Hvis du ’kun’ er interesseret i en rigtig god behandling eller massage, respekterer vi naturligvis det,” tilføjer Benjamin.

Lyt til kroppens signaler
I mange tilfælde er der tale om, at Qure Fysioterapis kunder har gået alt for længe og fundet sig i smerterne, og at Benjamin og hans kolleger derfor skal bruge deres erfaring fra både deres eget varemærke ICMT, klassisk fysioterapeutisk massage og fysioterapi i almindelighed.

Ved at kombinere flere terapiformer, tilstræber klinikken, at klienterne får større kropsbevidsthed, og bliver bedre til at undgå fejlbelastninger og forebygge skader. Det er et vigtigt princip i Qure Fysioterapi, at I sammen lytter til kroppens signaler og ud fra dem påbegynder en behandling. Og den vil naturligvis være forskellig fra kunde til kunde, da de personer, der ringer og bestiller en behandling, oplever forskellige symptomer.

Klinikkens patienter er alle lige fra stillesiddende kontormedarbejdere, til folk med en fysisk arbejdsdag og sportsudøvere på alle niveauer.

Hvis du går rundt med kroniske smerter, anbefaler Benjamin, at du straks bestiller en tid, så I kan gå i gang med at tilrettelægge et individuelt behandlingsforløb til dig. Du kan få tilskud fra Danmark og sundhedsforsikringerne.

Kunderne siger
”Jeg havde kronisk hovedpine før jeg startede til behandling hos Henrik. Nu efter 5 behandlinger, kan jeg spørgende sige “hvilken hovedpine”? Det er fuldstændig fantastisk” – Nadja

”Jeg kan kun anbefale denne klinik. De har gjort en kæmpe forskel for mig! Havde udsigt til et sygdomsforløb på 1-1,5 år, men med deres hjælp var jeg tilbage på job efter 3 måneder. De har samtidig hjulpet mig rigtig meget med min gigt i mine knæ, så vil på det varmeste anbefale dette sted” – Belinda

”Min migræne (som har været meget voldsom gennem de sidste 30 år – med op til 5 anfald om måneden) er så velbehandlet at jeg gennem det sidste år kun har haft få mindre anfald. Skulle være kommet for mange år siden. Mit knæ holdes smertefrit. Og de skader der opstår når man er et aktivt menneske holdes nede. Det betyder meget mere energi og en sjovere hverdag” – Lisbeth

sølvpartner