Empiri Regnskabsservice
v/ Annette Frohmé Andersen
Køgevej 180
4100 Ringsted
Tlf. 43 45 83 13 / 26 25 83 13
annette@empiriregnskab.dk

annette frohme andersenHjælp til økonomien
Mangler du en erfaren bogholder, der kan få styr på dine budgetter, din fakturering, dit lønregnskab eller klargøring af dit årsregnskab til revisor, samt give dig overblik over din virksomheds økonomi? Så kan Empiri Regnskabsservice på Køgevej hjælpe dig.

Annette Frohmé Andersen har mange års erfaring med bogholderi og regnskab for store og mindre virksomheder. Hun startede op som selvstændig bogholder og regnskabsansvarlig i år 2000, og hun har siden lavet regnskaber og løst bogholderi opgaver for såvel enkeltmandsvirksomheder som for større virksomheder i snart sagt alle brancher til alles tilfredshed.

Som en af kunderne, Helene Koers fra Flexkapacitet, siger om Annette: ”Hun er en meget pålidelig, loyal og venlig person, som er ekstrem mødesikker.”

Tid er penge
Det er ikke unormalt, at man som virksomhedsejer bruger unødig mange ressourcer på at holde styr på økonomien. Det er tid, der kan bruges mere fornuftigt med salg, produktion eller udvikling, hvis regnskaberne, momsindberetningen og den daglige bogføring outsources til en kyndig ekstern bogholder. Det giver god mening, mindre stress og ofte en bedre økonomi, hvis ejeren fokusere på driften og overlader administrationen til eksperten.

Bogføring er en helt nødvendig del af at starte en levedygtig virksomhed. Hvis ikke du har overblik over dine indtægter og udgifter, bliver det vanskeligt at drive og udvikle virksomheden. En ordentlig og regelmæssig bogføring vil endvidere kunne spare dig for mange penge og tid hos revisoren, og det vil samtidig gøre det lidt nemmere, når du skal tale med banker om en eventuel finansiering.

empiri regnskabOpstartstilbud
Til nystartede virksomheder tilbyder Empiri Regnskabsservice en særlig ydelse bestående af en grundig rådgivning og vejledning i forbindelse med indkøb af økonomiprogram, så du som selvstændig kan komme ordentligt i gang med virksomheden. Efter forløbet kan du stå for din egen bogføring, eller du kan i en kortere eller længere periode vælge at have Empiri Regnskabsservice med på sidelinjen i forbindelse med kontrol af din bogføring.

Du slipper også for at holde styr på de altid gældende regler om indberetninger til det offentlige, for det tager bogholderen sig af, ligesom Empiri Regnskabsservice sørger for, at din virksomhed bruger de korrekte fradrag for de relevante omkostninger. Ved at bruge en erfaren regnskabspartner, får du et finansielt overblik og tryghed, som du kan bruge offensivt i den daglige drift.


sølvpartner

Del på sociale medier