Carina Due
Carina Due

Assistance HR Partners A/S
Huginsvej 17
4100 Ringsted
Tlf. 35 10 51 05
ringsted@assistance.dk

Træfsikker rekruttering
Søger du job, eller har du brug for en ny medarbejder eller en vikar? Så skal du kontakte Assistance HR Partners, en af landets 10 største search-, rekrutterings- og vikarvirksomheder. Virksomheden, som blev stiftet i 2000, har otte afdelinger i Danmark, og en af dem ligger på Torvet i Ringsted. Her leder Carina Due et vikarbureau med flere HR-konsulenter.

Den rigtige person på den rigtige plads er den vigtigste succesparameter for al virksomhed, uanset om det drejer sig om private eller offentlige jobs. Den forkerte medarbejder kan koste virksomheden dyrt i tabt løn, omsætning og goodwill. Alene derfor er det en god idé at søge hjælp til rekruttering, men der er også den store fordel, at du sparer megen tid ved at uddelegere denne opgave til folk, der mestrer den.

Kompetenceudvikling
Assistance HR Partners giver dig en 360˚ HR løsninger. Firmaet searcher og headhunter den rette kandidat. De finder højkompetente og unikke kandidater, som andre ikke ser. De analyserer jeres organisation, relevante kandidater og udfører aktiv search i deres specialiserede netværk for at skabe det perfekte match mellem jer og talentet. I sparer tid og penge, og så får I det helt rette talent, som kan være med til at gøre jeres visioner til virkelighed.

“Brug os til at opkvalificere jeres organisation og sørg for at jeres medarbejdere er endnu mere effektive i fremtiden. Assistance HR Partners tilbyder en række kurser inden for lederudvikling, rekruttering, interviewteknikker og mange flere”, fortæller Carina Due.

Ledere og specialister
Du kan få hjælp til at identificere og vurdere de bedste ledere og specialister – de medarbejdere, der skal sikre din virksomheds fremtidige succes. Ønsker du anonymitet i søgeprocessen og afdækning af markedet for ikke aktive kandidater, er Assistance HR Partners det fornuftige valg. Assistances searchkonsulenter er aktive netværkere i det danske erhvervsliv og har dermed stor indsigt i de forskellige brancher.

Blandt Assistances referencer er Fleye, Dansk Shell, Nordea, Volvo, Fazer, Codan og MaxMara.

Kompetente vikarer
På landsplan har Assistance HR Partners dagligt 350-400 vikarer i job af kortere eller længere varighed. Alle vikarer har gennemgået grundige interviews, fagrelevante test og personprofilanalyse. Desuden medbringer de alle positive referencer fra tidligere jobs.

Assistance leverer kompetent personale til næsten alle fagområder og brancher. For at fastholde vikarerne og sikre et højt fagligt niveau, tilbydes de løbende fagrelevante kurser og anden videreuddannelse hos Assistance.

Fastansættelse af vikarer
Når du står for at skulle ansætte en ny medarbejder, anbefaler Assistance metoden Try & Hire. Det betyder i praksis, at kandidaten i de tre første måneder arbejder som vikar. På denne måde får begge parter lejlighed til at lære hinanden at kende inden en eventuel fastansættelse. Efter prøveperioden kan du fastansætte vikaren uden yderligere omkostninger.

Kontakt Assistance HR Partners i Ringsted

Pernille
Pernille Buus
Pia Hyldebrandt

sølvpartner