Engsø Partner ApS 

Huginsvej 20
4100 Ringsted

Tlf.: 61 10 41 00
kontakt@engso.dk

Følg Engsø Partner på LinkedIn

Følg Engsø Partner på Facebook 

Engsø Partner – det oplagte valg når du skal rekruttere

Engsø Partner skiller sig ud fra mængden ved oprigtigt at fokusere på deres kunders forretning. For dermed at skabe en relation, som har værdi både for kunden og den bemanding de skal skaffe. Deres kandidater er deres ambassadører, der arbejder hos deres kunder. Og når de to ting passer sammen har man skabt en varig synergi.

Engsø Partner henvender sig til kunder i alle størrelser, for behovet for arbejdskraft er ikke nødvendigvis afspejlet i virksomhedens størrelse. Men da de også ønsker at være lokale, er det selvfølgelig de virksomheder, som ligger i det midtsjællandske, der har deres primære interesse. Deres specialer er hhv. lager/logistik og produktionsvirksomheder. Det kan være en lagermedarbejdere i en kortere eller længere periode, afhængig af om behovet ændrer sig. Derudover skaffer de gerne håndfolk til at assistere de faglærte håndværkere på byggepladserne.

Se deres aktuelle stillinger her

Engsø Partner tilbyder tre enkle løsninger

Vikarer – hurtig og præcis løsning på korte og længerevarende opgaver. Fleksibel bemanding i højsæsonen, under sygdom eller andet, som kræver ekstra bemanding.
Man betaler kun for den tid, vikaren arbejder. Du kan oprette dig i Engsøs vikarprogram.

Prøveansættelse – i daglig tale; Try&Hire.
En ansættelse af en specifik kandidat til en fast stilling. Man prøver samarbejdet af i en aftalt periode og ansætter derefter kandidaten. Er matchet ikke perfekt, starter de processen forfra uden ekstra omkostninger.

Direkte rekruttering – de screener markedet for de helt rette kandidater. De fakturerer først, hvis man efter samtaler vælger at ansætte en af de præsenterede kandidater. Skulle det ske, at ingen af dem passer, starter de processen forfra.

Tilstede – Nærværende – Opmærksom

Hos Engsø Partner er ønsket om en god relation drivkraften i deres arbejde. Det er nemlig forudsætningen for et langvarigt partnerskab.

De ønsker at være jeres samarbejdspartner, for jo bedre de kender hinanden, desto bedre kan de matche deres kandidater til jeres behov. Uanset om det er til en kortere eller længere ansættelse.

Fleksible eller faste medarbejdere? – De står klar til at hjælpe. Hos Engsø Partner fokuserer de på deres kunders forretning og behov.

Kith Søndergaard – partner
Mail: kith@engso.dk
Telefon: 30 20 14 88
Thomas Madsen – partner
Mail: thomas@engso.dk
Telefon: 30 20 16 88

 

Dansk Industri

Engsø Partner er medlem af DI for at sikre deres vikarer og kunder, at der er styr på ansættelsesforholdet i henhold til gældende love og regler.

 

 

sølvpartner