Sara Telte ApS
46 32 37 54
info@saratelte.dk

Følg Sara Telte på Facebook 
Følg Sara Telte på LinkedIn 
Følg Sara Telte på YouTube 

Fra idé til teltudlejning
Står du og mangler et telt til dit event, byggeprojekt eller noget helt tredje? Sara Telte tilbyder teltudlejning i Ringsted og rådgiver dig, når du står og skal bruge et telt til lige netop dit arrangement.

Sara Telte en virksomhed, der imødekommer kundernes idéer og interesser, når der er tale om telte og arrangementer. Med over 20 års erfaring indenfor teltudlejning har Sara Telte de nødvendige kompetencer, der kan drive enhver idé videre til dit rette udlejningstelt.

Telte til enhver lejlighed
Det kan være vanskeligt at få den helt rigtige plads i lokaler til ens fest eller arrangement, og måske endda sværere at få et lokale. Med et telt fra Sara Telte kan du helt selv bestemme, hvor stort eller småt dit telt skal være. På den måde er du ikke blot med i planlægningen af dit arrangement, men også i udformningen af dit ideelle telt.

Måske tænker du, hvad så med vejret? Hvis det er det helt rigtige vejr til jeres firma- eller fødselsdagsfest, får I muligheden for at bruge udendørsaktiviteter som en bonus til jeres fest. Samtidig sikrer det solide partytelt, som kan lukkes af, at feste fortsætter selvom det bliver uvejr.

Sara Telte har speciale i mere end otte forskellige typer teltudlejning og levere telte fra lageret på Midtsjælland rundt i hele Danmark. Så bor du helt ude på landet eller midt i storbyen, er det stadig muligt at få leveret dit telt lige til døren.

Få skræddersyet dit helt eget drømmetelt
Er du blandt dem, som har skyhøje drømme og et kreativt gen med sans for detaljen, tilbyder Sara Telte helt skræddersyede telte efter dit behov. Sara Telte har gennem deres mere end 20 års erfaring haft gode oplevelser med projekter for kunder, der ønsker noget helt unikt til private fester eller firmaarrangementer.

Her vil et hold stå klar med designere og montører til at realisere din tegninger og skitser, så dine idéer kan blive imødekommet.

Kontakt Sara Telte og få et godt tilbud til din næste event som kræver sit telt i Ringsted.

sølvpartner