C. S Langholm Massage & VelværeC.S. Langholm
Massage og Velvære
Søgade 25
4100 Ringsted
Tlf. 51 24 33 37

Holistisk velvære
Har du problemer med ømme muskler, myoser, træthed i lænd og ryg, spændingshovedpine, musearm eller overbelastnings- og akutte sportsskader, kan det anbefales at bestille en fysiurgisk massage hos C. S. Langholm. Du opnår bl.a. færre smerter, hurtigere helbredelse, øget smidighed og forbedret immunforsvar.

Du kan også vælge en thai yoga massage, der forebygger skader. Det foregår med tøj på, så tag løst bomuldstøj, når du møder ind til behandlingen. I en hot stone massage bliver dine muskler masseret med sten, der er opvarmet til ca. 50 grader. Og bestiller du aroma massage, bliver du masseret med en nøje udvalgt æterisk olie, opvarmet til 30 grader. Klinikken tilbyder også ansigtsbehandlinger.

C. S Langholm Massage & VelværeChristina Søe Langholm, der har en fortid som børnefotograf, åbnede klinik i Ringsted i 2010, først på Vibevej og siden på Søgade. Fra 2008 har Christina taget en lang række kurser og eksamener for at dygtiggøre sig bredt indenfor alternativ behandling. Det er behandlinger, der bl.a. kan hjælpe med rygestop, vægtregulering samt diverse ubalancer i kroppen.

Vægttab der holder
Christina Søe Langholm underviser efter Cambridge Vægtplan-metoden, som hun personligt har haft stor succes med. “Efter seks måneder på Cambridge Vægtplan havde jeg tabt mig 25 kilo, og jeg tabte mig yderligere fem kilo på tre måneder. Efter vægttabet er kunsten at holde vægten, og jeg kan med stolthed sige, at jeg efter et år stadig holder min vægt på de ca. 70 kilo”, fortæller Christina. Læs mere om metoden her. 

Effektiv behandling af sportsskader
Udover uddannelsen som Fysiurgisk Massør har C. S. Langholm taget kurser i bl.a. aromaterapi, hot stone massage, zoneterapi og øreakupunktur. Senest er Christina uddannet som NMM terapeut og skadeterapeut og er således godt rustet til at tage sig af sportsskader, faldskader, piskesmæld, musearm og mindre forstrækninger.

Neuromuskulær Manipulation (NMM), også kendt som “Laudrups hemmelige våben”, er en holistisk behandling, der kombinerer zoneterapi, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen. Selv alvorlige sportsskader helbredes hurtigt og effektivt – ofte kræves kun én behandling, før man ser resultater.

C. S Langholm Massage & VelværeUdrensning fra fødderne og op
C.S. Langholm tilbyder Detox Fodbad, som ved hjælp af elektrolyse fremmer kroppens naturlige afgiftningsproces gennem stimulering af de forskellige væv, organer og systemer i kroppen. I løbet af behandlingen skifter vandet i spabadet farve, på grund af den ioniseringsproces der sker i fodbadet. Ved at fjerne affaldsstoffer hjælper fodbadet i mod hovedpine, kropslugt, hudproblemer, forkølelse, træthed mv. Det tager kun 30 minutter.

Det anbefales at supplere behandlingen med zoneterapi, der via tryk på fødderne påvirker organerne til en bedre funktion. Under og efter behandlingen stiger blodcirkulationen til de indre organer, og krop (og psyke) afspændes.

C. S Langholm Massage & VelværeVirksomheder og venindegrupper
C.S. Langholm behandler både private og erhverv. Christina Søe Langholm har i en årrække været massør hos Fødevarestyrelsen i Ringsted, men tilbyder virksomhedsmassage på hele Sjælland.

Er du en del af en mødregruppe eller en gruppe veninder, som ønsker et arrangement med fokus på velvære, skal du ringe til C. S. Langholm. Arrangementet foregår hos dig, omfatter velværebehandlinger af alle deltagere og kan foregå dag eller aften.