Key2Fitness
RingStedet
Klosterparks Allé 10
4100 Ringsted
Tlf. 56 76 73 66
ringsted key2fitness
Åbningstider
Alle dage kl. 05.00-23.00

Bemandet åbningstid
mandag-torsdag kl. 10-20
fredag kl. 12-18
lørdag kl. 10-14

Nøglen til sundhed
Key2Fitness er en succesrig kæde af fitnesscentre som tilbyder fitnessudstyr, personlig træning og holdtræning af høj kvalitet. Udvidede åbningstider giver dig mulighed for at træne fra tidlig morgen til sen aften. Du kan bruge dit medlemskort i alle centre. I den bemandede åbningstid kan det veluddannede personale hjælpe dig, uanset om du er nybegynder eller har trænet i mange år.

Ca. 20% af Key2Fitness’ nye medlemmer har aldrig tidligere sat deres fod i et fitnesscenter, og som nybegynder er du således ikke alene. Du møder en træner, der tager udgangspunkt i dig og de unikke udfordringer, du står overfor. Måske vil du have rettet op på en skade, måske vil du bare være i endnu bedre form. Du får skræddersyet hjælp, hvis du har behov for det, men du får også lov til at træne i fred, hvis det er dét du vil.

key2fitnesscyklerDen nyeste teknologi
Key2fitness er udstyret med markedets bedste maskiner, blandt andet fra Cybex. Den amerikanske virksomhed tilbyder hele paletten af maskiner til styrke- og kredsløbstræning og har med over 150 unikke enheder det største udvalg i industrien. Herfra kommer bl.a. den nyeste type maskine til kredsløbstræning, The Arc Trainer, der giver mulighed for højintens træning med minimal belastning af knæene.

Lysterapi
Key2Fitness er også udstyret med Beauty Angel konceptet, som er maskiner, der ikke ulig solarier tilbyder lysterapi. Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen såkaldte ”photo rejuvenation”-proces. Den øger produktionen af collagen, elastin og hyaluron på naturlig vis, hvorved rynker og acne reduceres, og huden blivere fastere, strammere og glattere.

Holdtræning
Vil du gerne træne sammen med andre, kan du vælge mellem en lang række hold med titler som BodyBike, BodyPump, Feminin Fitness, Sh’Bam, BodyFlow, BodyCombat samt Wing Chun – Kung Fu. Som noget relativt nyt tilbyder Key2Fitness mor og barn træning, hvor du sammen med andre mødre kommer i form efter fødslen, mens de små ligger og pludrer.

Vil du følge med i nyheder om maskiner, holddannelser, særtilbud og konkurrencer, skal du synes godt om Key2Fitness på Facebook.

Tegn medlemskab
Key2Fitness åbnede i Ringsted i 2008 og blev i 2013 renoveret med bl.a. en ny holdsal og den populære Arc Trainer. Her er gode parkeringspladser lige uden for indgangen, og er du med bus, kører den også lige til døren.

Key2Fitness tilbyder forskellige medlemskaber. Du er også meget velkommen til at ringe eller kigge ind i centret for at høre om mulighederne. Ved du allerede hvilket medlemskab, du skal bruge, kan du blot indsende denne formular.