BeneFiT Ringsted
Køgevej 10
4100 Ringsted
5760 0108
ringsted@benefit.dk

Bestil en tid online

Følg BeneFiT Osted Fysioterapi på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

Foto: ABW

Træning og behandling
BeneFiT Ringsetd er en lille klinik med store kompetencer. Her bestræber man sig på at have et højt fagligt niveau og holde sig ajour med den nyeste viden. På klinikken er man specialiseret i manuel terapi, særligt indenfor Muskuloskeletal fysioterapi og osteopati. Derudover tilbydes blandt andet chokbølgebehandling, akupunktur, fremstilling af indlægssåler og kranio-sakral terapi.

Kombinationen af træning og fysioterapisk behandling er særlig effektiv, fordi mange skader kan afhjælpes og forebygges igennem guidet træning. Ved at slå de to størrelser sammen under samme tag kan fysioterapeuterne hos BeneFiT følge og målrette din træning samt rådgive dig undervejs. Det betyder også, at du får hjælp til, hvordan og hvor meget du skal træne.

Ryg, nakke, arme og ben
En muskuloskeletal fysioterapeut er specialiseret i at undersøge og behandle problemer med ryg, nakke, arme og ben. En muskuloskeletal fysioterapeut har viden om forskellige smertemekanismer som akutte smerter, langvarige smerter og smerter, som stammer fra selve nervesystemet.

Oplever du eksempelvis akutte gener i ryggen, kan den muskuloskeletale fysioterapeut finde frem til, hvilket område problemet sidder i. Leddet kan herefter behandles og løsnes med det rigtige håndgreb. De omkringliggende muskler kan også behandles, og du vil få en grunding instruktion i nogle øvelser, som du selv kan lave, så du bliver hurtigere frisk, og problemet ikke vender tilbage.

Osteopati er en medicinsk videnskab, der har til formål at genskabe menneskets korrekte funktion. Igennem manuel behandling søger fysioterapeuten at stimulere balancen mellem knogler, muskler og nervesystem. Det handler om at skabe ligevægt og arbejde med kroppens forskellige systemer. Behandlingen vil hjælpe til en forbedring af kredsløbet i det problematiske område, og fremme helbredelsen igennem en forbedring af nærings- og ilttilførelsen til vævet og en udskillelse af affaldsstoffer.

Chokbølgebehandling
Chokbølgebehandling er specielt effektiv ved behandling af kroniske senevævsforandringer, forbening af senevæv samt forkalkning i senevæv og slimsække. Et chokbølgeapparat udsender højenergilydbølger, som fokuseres imod et fokuspunkt på 3 mm2. Bølgerne bevæger sig igennem væsker og blødt væv med en hastighed på op til 700 meter pr. sekund. Det skaber luftbobler, som falder sammen, hvilket medfører en meget kraftig og lokal varmeudvikling og forårsager mikroskader på celleniveau. Dette sætter en positiv helingsproces af vævet i gang.

skoIndlægssåler og sko
Foden er den del af kroppen, der belastes allermest. Det er derfor vigtigt at have det rette fodtøj og de rette såler. BeneFiT Ringsted laver indlægssålerne på baggrund af grundige undersøgelser. Klinikken har de nyeste, elektroniske hjælpemidler til undersøgelse af fodrelaterede problemer, deriblandt en elektronisk fodscanner, som er en elektronisk plade, der er forbundet med en computer. Pladen består af 4096 sensorer, der tager 125 billeder i sekundet og derved måler trykket af din fod og registrerer bevægeligheden af fodens knogler.

BeneFiT Ringsted har også et udvalg af forskellige sko, der er sunde for dig og dine fødder. Alle fødder er forskellige, og på klinikken bliver du vejledt til, hvilke sko, som passer til dig.

sølvpartner