vip teltVIP Teltudlejning
Sleipnersvej 31
4100 Ringsted
Tlf.: 70 20 51 01
mail@vip-teltudlejning.dk

Følg VIP Teltudlejning på Facebook

Alt til festen
Hos VIP Teltudlejning kan du få alt til festen, da du kan leje alt fra kvalitetstelte til inventar såsom borde, stole, pynt og belysning. Firmaet kan også levere mad og drikke på alle niveauer fra slushice-maskinen til den komplette menu med servering.

Står du derfor og skal holde en fest eller stå for et stort arrangement, kan VIP Teltudlejning hjælpe dig, så du kan få plads til alle gæster og slippe for besværet, der går forud for enhver fest eller et lignende arrangement.

vip telt3Holdet bag VIP Teltudlejning har stor erfaring indenfor festtelte og festplanlægning, hvilket sikrer dig en god service. Dine egne ideer til festen vil blive modtaget med åbne arme, og VIP Teltudlejning vil ud fra disse kunne arrangere og stå for alle de praktiske forberedelser. Du kan med andre ord slappe helt af, når du først har sat det dygtige team på sagen. Ønsker du selv at have en finger med i spillet, etableres et samarbejde hvor du sammen med de professionelle forbereder festen, eventen eller arrangementet.

Telte og service i høj kvalitet
VIP Teltudlejning kan i forbindelse med teltudlejning stå for alt forud for din fest eller arrangement, og du vil således slippe for at stresse over opsætningen og sammenpakningen af teltene. Sikkerheden er i fokus, og de erfarne medarbejdere sætter teltet forsvarligt op, så vind og vejr ikke bliver et problem på festdagen. Alle teltene er TÜV-godkendte, og det er en mærkesag at både værter og gæster føler sig trygge i de sikre og holdbare telte. Der tilbydes et stort sortiment af modulopbyggede telte, således at de frit kan sammensættes efter de behov, der passer til det enkelte arrangement. VIP Teltudlejning giver dig gerne et uforpligtende tilbud på teltudlejning – og altid en konkurrencedygtig pris.

vip telt2Hele festpakken
Du kan bestille hele pakken, hvor alt tilbehør såsom bestik, borde og jukeboks kan lejes, så du som kunde slipper for at have fat i en lang række forskellige leverandører.

Catering og servering kan også bestilles gennem VIP Teltudlejning, der samarbejder med Kokken og Tyren i Ringsted. Dine gæster bliver forkælet med lækker mad, vin i særklasse og et højt serviceniveau.

hjemmesiden (www.vip-teltudlejning.dk) kan du læse mere om de forskellige ydelser, der omfatter alt til festen, samt få et uforpligtende tilbud på realiseringen af dine ideer.