Dennis Lydom

Virksomhedsfyssen
V/ Dennis Greis Lydom
Valdemarsgade 20
4100 Ringsted
25 30 28 38
[email protected]

Virksomhedsfyssen på Facebook 

Forebyg arbejdsskader
“You load sixteen tons, what do you get. Another day older and deeper in debt”, synger Johnny Cash i sangen, der skriver sin historie tilbage til 1946. Meget har heldigvis ændret sig, ikke mindst i arbejdslivet. Vi bliver ikke længere så grotesk nedslidte som den tids kulminearbejdere, men alt er ikke guld og grønne skove. Det stillesiddende arbejde ved skærmen, som er manges hverdag i dagens Danmark, har sine egne indbyggede problemer.

Arbejdsmiljøeksperter estimerer, at knap en tredjedel af de rundt regnet tre millioner mennesker på det danske arbejdsmarked døjer med en eller anden form for ondt i ryggen, og det giver således god mening til stadighed at fokusere på ergonomi. Denne tværfaglige disciplin kombinerer medicinsk, psykologisk og teknisk teori, viden og erfaring til at forebygge skader forårsaget af selve arbejdet eller arbejdsmiljøet.

Erfaren fysioterapeut
Mere specifikt handler ergonomi om at gøre arbejdet mere bekvemt og således forebygge skader forårsaget af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller ensformigt muskelarbejde. Det kan være tunge løft, næppe 16 tons, men tungt nok til at give smerter. Det kan være små til uendelighed gentagne bevægelser ved skrivebordet eller samlebåndet, der som kinesisk vandtortur kan ende med at føles som 16 tons.

Johnny Horsepower – Cash Cover

Dennis Lydom er uddannet fysioterapeut med 10 års erfaring i ergonomi. ”Jeg har som fysioterapeut fundet min faglige passion i formidling af ergonomi. Det er mit ønske at min store viden indenfor dette område kommer medarbejderen til gavn. Efter at have behandlet et væld af arbejdsrelaterede skader kan jeg se et voksende behov for at forebygge”, fortæller Dennis Lydom.

Konsultationer og foredrag på arbejdspladser
Fra Virksomhedsfyssen, der har sit domicil i Ringsted, kører Dennis Lydom ud til arbejdspladser på hele Sjælland. De får rådgivning og undervisning – i grupper og på individuel basis – som bidrager til at skabe vækst for virksomheden samt kvalitet og trivsel i arbejdsmiljøet for medarbejderne.

Virksomhedsfyssen tilbyder også foredrag om ergonomi, og så er vi tilbage til Johnny Cash, for Dennis Lydom er vant til at stå på en scene som frontfigur i Johnny Horsepower – det populære danske Cash Cover band.

Kontakt Virksomhedsfyssen for et uforpligtende tilbud.

sølvpartner