Børne- og Undervisningsudvalget har sendt et kort spørgeskema til mere end 2.800 forældre for at blive klogere på, hvordan Ringsted Kommune bedst imødekommer behovet for fremtidige dagtilbudspladser.

Hvad er det vigtigste for dig i valg af pasningstilbud til dit barn? Hvis du ønsker en særlig type daginstitution til dit barn, er du så parat til at øge din daglige transporttid?

Det er nogle af de spørgsmål, som Børne- og Undervisningsudvalget ønsker at blive klogere på. Derfor har mere end 2.800 forældre til indmeldte børn i dagplejen og i kommunale, selvejende og private dagtilbud samt private pasningsordninger netop fået et spørgeskema i deres e-boks.

Klaus Hansen, formand for Børne- og Undervisningsudvalget, håber, at mange forældre vil svare på spørgeskemaet senest søndag den 6. juni.

”De kommende år bliver der flere små børn i alderen 0-5 år i Ringsted Kommune. Det betyder, at der nogle steder vil være behov for, at vi etablerer flere pladser på dagtilbudsområdet. Vi vil gerne blive klogere på, hvilke typer af pasningsordninger, som forældre vil foretrække i fremtiden, og undersøgelsen kan give os nogle meget vigtige pejlemærker om forældrenes fremtidige ønsker,” siger Klaus Hansen og fortsætter:

”Spørgeskemaet tager kun 3 minutter at besvare, og vi håber, at så mange som muligt vil hjælpe os med at svare, så de langsigtede løsninger på dagtilbudsområdet, kan tage udgangspunkt i de ønsker, som forældrene har til deres fremtidige dagtilbudsplads”.

 

Foto: ABW