”Ekstrem dygtig. En fantastisk oplevelse. Alle der har smerter burde bestille tid hos Gitte.”

Sådan lyder det fra en af kunderne hos Bavnhøjs Kropsterapi i Ringsted. Firmaet er opkaldt efter sin ejer, Gitte Bavnhøj, der er uddannet Body SDS kropsterapeut og autoriseret Body SDS behandler.

Måske har du hørt om Body SDS? I de senere år er behandlingen, der står for Body Self Development’s System, nemlig blevet stadig mere udbredt. Den passer godt til tidens fokus på holistiske behandlingsformer, der tager vare på både de fysiske og psykiske sider af mennesket.

”Body SDS tager udgangspunkt i, at krop og sind hænger sammen, så min behandling vil ikke alene hjælpe fysisk, men også psykiske belastninger, som f.eks. ved stress, familie- eller arbejdsmæssige situationer,” forklarer Gitte Bavnhøj, der behandler både børn og voksne, aktive og inaktive.

Mange af Gittes klienter har den typiske ondt i ryggen, man kan få ved stillesiddende arbejde. Men hun behandler også håndværkere og sportsfolk, der har fået eller gerne vil forebygge skader. Hun har desuden med succes behandlet forskellige former for stress, som ellers kan være meget svært at få bugt med. For det indebærer som regel en markant livstilsændring, måske endda et jobskifte, men når man er stresset, kan det være umuligt at få overblik over hvad man skal gøre, for at komme ud af det.

”Du vil i min behandling opleve, at du gør noget godt og rigtigt for dig selv og måske også få den oplevelse, at du slet ikke viste, at det var lige det du manglede,” siger Gitte Bavnhøj. Afspændingen man opnår under behandlingen giver en fantastisk ro, og ofte også et overskud til at komme videre med andre positive forandringer.

Følg Bavnhøjs Kropsterapi på Facebook