LOF Ringsted 
Sct. Hansgade 33, stuen
4100 Ringsted
Tlf. 42 58 10 62 (skoleleder) – 20 28 53 43 (skolesekretær)
ringsted@lof.dk

guitarspilKurser, oplevelser og foredrag
Vil du gerne blive bedre til sprog, samfundsfag, matematik eller IT, eller er du på jagt efter teater- eller rejseoplevelser, så skal du holde øje med LOF Ringsted. To gange årligt udsender LOF Ringsted et trykt katalog med aktuelle kurser, oplevelser og foredrag, men du kan også finde oplysningerne på hjemmesiden.

Udover akademiske fag tilbyder LOF Ringsted kurser i en række praktiske og kreative fag, eksempelvis guitarspil, madlavning, møbelpolstring, decoupage, blomsterbinding, syning, knipling og hækling. Du kan også lære førstehjælp.

Bevaegelse11Bevægelse
Her er endvidere mulighed for at komme i bedre form. LOF Ringsted starter med jævne mellemrum hold i bevægelse, eksempelvis Alexander teknik, tai chi, yoga, afspænding og aquafitness. Venter du barn, kan du gå til fødselsforberedelse, og efter fødslen kan du komme i form igen på et hold, hvor babyer er velkomne.

Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte deltagers behov, ønsker og niveau. Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold.

Foredrag og debat
De fleste hold begynder i september eller i januar og løber en sæson. Ferierne følger normalt skolernes feriekalender. Har du ikke tid til at forpligte dig til et langt kursus, kan du vælge et weekendkursus eller et foredrag.

LOF Ringsted arrangerer foredrag om spændende kulturelle og samfundsrelevante emner. LOF ønsker at bidrage til den enkeltes personlige dannelse og inviterer folk til at deltage i debatter om aktuelle emner. På denne måde bidrager LOF til at styrke grundlaget for et demokratisk samfund.

MalingMed bus til oplevelser
LOF Ringsted arrangerer busture til teateroplevelser, museer og andre seværdigheder i hele landet. Foreningen skaffer altid gode billetter og kombinerer som regel oplevelsen med en god middag. Bussen kører normalt fra Ringsted Station.

Landsdækkende oplysningsforbund 
Alle er velkommen hos LOF Ringsted uanset alder og adresse. LOF Ringsted er én af 80 lokalafdelinger i det landsdækkende oplysningsforbund. Missionen er at give alle voksne danskere mulighed for at lære nyt og udvikle sig hele livet. Udover klassiske aftenskoler tilbyder LOF også undervisning for ordblinde og forberedende voksenundervisning.
sølvpartner