Tao Centret
Orebyvej 12, Eggeslevmagle
4230 Skælskør
51 32 59 48
per@taocentret.dk

Abonner på Tao Centrets nyhedsbrev

Følg Tao Centret på Facebook

Kend dig selv…
”Kend dig selv og kend din fjende, og du vinder hundrede slag. Hvis du hverken kender dig selv eller fjenden, vil du tabe alle dine slag”. Sådan cirka skriver den kinesiske strateg Sun Zhu i bogen ”The Art of War”, der helt op til vor tid vedbliver med at være et indflydelsesrigt værk, som inspirerer både kampsportsudøvere og erhvervsledere.

Også Tao Centret under ledelse af Per Nygaard bygger på de kinesiske og japanske filosofier om selvindsigt, der ligger til grund for såvel ny som oldgammel krigskunst. ”Vi træner ikke for at bekæmpe hinanden, men for at blive bedre udgaver af hos selv. Selvfølgelig handler det også om selvforsvar, men mere rettet mod den kamp der foregår inde i os selv, end den udenfor”, skriver Tao Centret om sin grundfilosofi.

Per Nygaard

Kampsportstræning – Tao Martial Arts
Tao Centret er først og fremmest et træningscenter for kampkunst, hvor ergonomisk korrekt bevægelse og fysisk og psykisk sundhed er i højsædet. Med udgangspunkt i træningssystemet Tao Martial Arts tilbyder Tao Centret undervisning i fire kampsportsformer; karate, kick-boxing, tai chi chuan og ninja-træning – til børn og voksne.

Foredrag og events
Tao Centret tilbyder ydermere skræddersyede foredrag til virksomheder, foreninger og skoler om emner som selvudvikling, sundhed, opdragelse, kropssprog og meditation. Foredraget kan med fordel kombineres med en event på Tao Centret, hvor man kan teste sin styrke på træningsbanerne.

Ninja for en dag
Ninjaskolen, der tiltrækker skolebørn fra hele Midt- og Vestsjælland, har forskellige modeller, når du skal holde et arrangement. Hvad end det er en børnefødselsdag eller en firmafest har alle ninjaskolens tilbud det til fælles, at deltagerne introduceres til ninjaernes univers gennem træning og leg.

En event varer typisk tre timer, som omfatter instruktion og klatring på de tre baner. Udover at prøve kræfter med træningsbanerne kan deltagerne skyde med bue og pil, lege snigeleg, træne med våben og få et dybere indblik i ninjaernes filosofi og tankegang.

Deltagerne skriver…

Tao Centrets Facebookside skriver flere deltagere om deres oplevelser, og vi bringer er et lille udpluk…

”Spændende og anderledes fødselsdagsarrangement. Drengene (…) har alle haft en fantastisk og lærerig dag sammen med Per på Ninjaskolen. Alle var med, og alle fik rykket nogle grænser, prøvet ting, som de ikke troede at de turde. Humøret var højt hos alle. Det kan klart anbefales at besøge Tao Centret” – Maria

”Tusinde tak for en hyggelig lejr weekend! Det var rigtig hyggeligt, både for knægten og forældrene” – Jonas

”Per og hans trænere gør det rigtig godt” – Dennis

Kontakt Tao Centret


sølvpartner

Del på sociale medier