korRingstedkoret begynder forårssæsonen, hvor man blandt andet skal arbejde med The Beatles og Anders Öhrwalls. Koret øver hver tirsdag aften kl. 19.00-21.30 i Klostermarkskirken.

Året 2015 bød på flere store koncertbegivenheder for koret. De deltog blandt andet i opførelsen af Mozarts Requiem sammen med Gundsøkoret i Roskilde Domkirke.

Ringsted koret er et flerstemmigt kor for voksne. Repertoiret er bredt og omfatter både store klassiske værker, nordiske sange og en række musicalhits. Omgangstonen i koret er humoristisk og lun, men der arbejdes seriøst og disciplineret med de forskellige opgaver. Et vigtigt element i koret er det sociale fællesskab, man går meget op i at holde sommerafslutninger, juleafslutninger og andre arrangementer.

Nye medlemmer optages gerne, primært altstemmer og mandestemmer. Man får som nyt medlem det bedste udbytte, hvis man deltager helt fra sæsonstart. I år skal du som nyt medlem have mod på at arbejde med Anders Öhrwalls Maria-musik, der er en musikalsk beretning om jomfru Maria, baseret på ældre tekster og viser fra Sverige, England og Frankrig. Derudover skal koret prøve kræfter med en helt anden genre, nemlig Beatles. De indøvede numre vil præsenteres til forårets koncerter.

Du kan læse mere på korets hjemmeside. Ønsker man en prøveaften kan man kontakte korets formand Karen Nielsen på tlf.: 57 61 22 71.

/Stine Amanda