Det Konservative Folkeparti i Ringsted
Formand Steen Karlsen
Tlf: 40346599
E-mail: steenkarlsen@konservative.dk

Kæmper for dig og Ringsted
På generalforsamlingen 16. januar 2020 kunne vælgerforeningen se tilbage på et år med lokalpolitiske resultater, mange nye medlemmer, to flotte valgkampe og et konstruktivt samarbejde mellem byråd, Konservativ Ungdom og vælgerforeningens bestyrelse. Også Konservativ Ungdom og Konservative Studerende har medlemsfremgang i deres lokalforeninger i Ringsted.

“Vi har været med til at sikre varm aftensmad på vores plejecentre, vi har investeret i vores erhvervsliv, og vi sat rammerne for, at en ny biograf kunne komme til Ringsted, blot for at nævne nogle af de resultater, jeg særligt er glad for vi har været med til,” sagde Andreas Karlsen, der blev valgt til at stå i spidsen til kommunalvalget i 2021.

Ringsted i Folketinget
Naser Khader er genvalgt som partiets folketingskandidat.

Partiets medlemmer af Folketinget kommer gerne til Ringsted, men Ringsted tager også gerne til Christiansborg. Eksempelvis er vælgerforeningen i Ringsted blevet vist rundt af folketingsmedlem Brigitte Klintskov Jerkel, efterfulgt af fællesspisning i Snapstinget.

Partiets leder er Søren Pape Poulsen, der tidligere har været borgmester i Viborg Kommune. 

Skatten skal ned, Dannebrog skal op
Det Konservative Folkepartis mærkesager er sundhed, miljø, erhvervsliv, tryghed, ældre og børneområdet. Det er områder, som skal løftes i Ringsted Kommune, men selvfølgelig uden højere skatter. Det høje kommunale udgiftsniveau til administration og ledelse skal nedbringes, for pengene har det bedst i borgernes og virksomhedernes egne kasser. De konservative i Ringsted har bl.a. bevirket at ekstraskatten på virksomheder, dækningsafgiften, er afskaffet.

”Men vi er LANGT fra i mål, og vi kæmper hver dag for fornuftig borgerlig politik i en kommune med landets 6. højeste skattetryk,” skriver partiet på sin Facebookside. Partiet arbejder målrettet videre med at få skatten ned, skabe bedre vilkår for erhvervslivet og styrke den centrale velfærd. Og så er Dannebrog kommet op i Ringsted byrådssal.

Følg Konservative Ringsted på Facebook 

Bliv medlem nu

Fra venstre ses bestyrelse bestående af Lotte Holmqvist, Søren Qvist, Jonatan Nielsen, Formand Steen Karlsen, Karin Egeberg, Næstformand Ole Keinicke og Martin Rindebæk. Pressefoto.

sølvpartner