Kirkens Korshær Ringsted
Sct. Knudsgade 3
4100 Ringsted
ringsted@kirkenskorshaer.dk

Café Dagmar – afdelingsleder Mikkel Benzner tlf. 30389831/57613144 – hverdage 8.30 – 13.30
Genbrugsbutik – Nørregade 18 – tlf. 57611684 – hverdage 10-17, lørdage 10-13

Følg Kirkens Korshær Ringsted på Facebook 

Åbningstider Café Dagmar
Mandag-fredag kl. 08.30 – 13.30

Åbningstider Genbrugsbutikken
Mandag-fredag kl. 10.00 – 17.00
Lørdag kl. 10.00 – 13.00

Kun 200 meter fra Sct. Bendts Kirke og Torvet ligger Kirkens Korshær lokaler. Bygningen er er illustreret med Kirkens Korshærs store lilla logo. Mange mennesker vil vide, at her holder en landskendt organisation til.

Nede i kælderen bag ved bygningen ligge Café Dagmar. Når Kirkens Korshær åbner, er der gratis kaffe og the, ligesom der kan købes ostemadder til en billig penge.

Der vil for det meste også være gratis frugt. Dette er dog afhængig af, hvad cafeen får fra forskellige dagligvarebutikker.

Til middag kl. 12 kan man alle ugens hverdage få et godt solidt måltid mad til en billig pris. Der er gratis kaffe og the hele dagen.

Der er desuden forskellige aktiviteter, så som billard, dart og forskellige brætspil, og Kirkens Korshær har bingoaftener den sidste mandag i hver måned.

De har også en frivillig socialrådgiver, som kan hjælpe de borgere, som har forskellige udfordringer med kommuner, kriminalforsorg, manglende bolig mm. Derudover kan de tilbyde en fortrolig snak, hvis en borger har brug for dette. Alle fastansatte som frivillige har tavshedspligt

I butikken kan man erhverve sig gode brugte møbler, tøj og meget mere til en billig pris. Der er rigtig mange frivillige, som er med til at gøre en forskel og som guider og hjælper med at finde lige den ting, du søger.

Kirken Korshær har altid brug for frivillige, både i køkkenet i caféen og i butikken. I butikken har de brug for butiks-og kørselsmedarbejdere. Hvis du kunne tænke dig at være frivillig, er du meget velkommen til at kontakte Kirkens Korshær på mail eller telefon.

 

sølvpartner

Del på sociale medier