De bedste sange fra de to tidligere shows ”Åh, den vej til Mandalay” og ”More Jacks” bliver nu præsenteret i et nyt show ”Four Jacks For Altid”, og det sker som sædvanlig med charme af Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann. De fire entertainere kommer til Ringsted Kongrescenter lørdag den 17. oktober 2015 kl. 20.

De originale Four Jacks – John Mogensen, Bent Werther, James Rasmussen og Poul Rudi – opnåede en popularitet, som kun få herhjemme har oplevet før eller siden. Fra de i midten af 1950’erne brød igennem med deres fængende sange, unikke klang og humoristiske optræden. De var Danmarks darlings lige indtil samarbejdet ophørte nytårsaften 1963.
Men de er bestemt ikke glemt!

I teaterkoncerten ”Four Jacks – Åh, den vej til Mandalay” i 2008 tog de nye Four Jacks anmeldere og publikum med storm. Den blev fulgt op med det lige så succesfulde show ”More Jacks”, som rundede historien om Danmarks første boyband af med endnu flere Four Jacks hits.

På utallige opfordringer har Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann nu samlet de allerstørste hits fra de to shows til den ultimative Four Jacks oplevelse: ”Four Jacks For Altid!”. Med evergreens som ”Mandalay”, ”Oh Marie”, ”Det var på Capri”, ”Æselsangen”, ”Tapre Ørn”, ”Tom Dooley” og alle de andre ørehængere bliver der nok at nynne med på.

De fire herrer bliver akkompagneret af Peder Kragerup’s orkester.

Køb billetter på www.billetnet.dk.

Fra venstre: Heick, Rossen, Asholt, Lohmann
Fra venstre: Heick, Rossen, Asholt, Lohmann