Hvor mange penge bruger du på din bil? Det samlede regnestykke kan være omfattende, for du skal samle udgifter til lovpligtig ansvarsforsikring, valgfri kaskoforsikring, brændstof og service under ét. Især vil det være udgifter til service, der er lidt drilske. For forsikringspræmier er nemme at lægge et budget for, da de er til at forudse. Og selvom benzinpriser svinger, kan du let udregne en cirkapris.

Find en nem måde at se overblik over serviceudgifter
Udgifter til service tæller både dem, du ved venter ude i horisonten. Det vil fx være udgifter ifm., at du skifter sommerdæk ud med vinterdæk – eller omvendt. Eller udgifter til serviceeftersyn. Større kæder inden for bilværksteder byder dog på en løsning, der gør det nemt for dig at føre opsyn med, hvor mange penge du samlet bruger på service af din bil. Og løsningerne kan meget mere end det.

Kobl en dongle til bilen – og få service-data til din rådighed
Et eksempel på sådan en løsning til at føre kontrol med udgifter til bilservice kunne være en dongle, altså et fysisk stik af en art, du kobler til bilen for at kunne tilgå en app på telefonen med oplysninger ikke blot om værkstedsregninger, men også om antal kørte kilometer. Sådan en app kan du fx finde ved at klikke ind på linket ovenfor, hvor denne app, au2cloud, også giver nem adgang til andre data.

Med au2cloud får du alle de oplysninger, du skal bruge
Andre data tæller fx rejsehistorik og oversigt over betalinger. Desuden kan du over au2cloud nemt kommunikere med din mekaniker og finde information om serviceindkaldelser. Altså får du ikke blot alle de oplysninger, du skal bruge for at kunne danne overblik over udgifter til bilen. Du får også alle oplysninger om servicering af bilen i det hele taget, når du får en app-løsning som au2cloud i hænde.

Større kæder inden for bilværksteder byder på en løsning, der gør det nemt for dig at føre opsyn med, hvor mange penge du samlet bruger på service af din bil. PR-foto