Der er stadig håb for, at Ringsted Festival kan blive en realitet:

Ekspertgruppen for store arrangementer har præsenteret deres anbefaling for afviklingen af sommerens mange, store begivenheder. Den hurtigtarbejdende arbejdsgruppe kom med deres anbefaling om, hvordan sommerens festivaler kan blive en realitet.

Deres anbefaling er, at festivalerne indgår i en plan, som er en del af den generelle åbning – og at når alle over 16 år har fået tilbudt vaccination, vil alle restriktioner som udgangspunkt kunne ophæves: “Når vores festival ligger i starten af august, så er det her virkelig godt nyt for os,” siger festivaldirektør, Anders Sørensen.

Ekspertgruppens anbefalinger er på nuværende tidspunkt kun anbefalinger, som skal igennem en politisk beslutningsfase inden vi ved noget endeligt. Men Anders Sørensen er positiv og afventer beslutningen: “Kigger vi isoleret set på vores egen festival, så er der altså håb forude med ekspertgruppens anbefaling!”

Vi afventer den politiske beslutning i spænding og forventer, at Ringsted Festivals placering i sensommeren kan gøre, at vi kan feste under trækronerne og få årets vaccinerede kram på Ringsted Festival 2021. Vi fortsætter vores forberedelser og planlægning, og vil gøre alt for, at vi ses på Ringsted Festival i år.

Vil du med på årets festival?
Du kan stadig nå at sikre dig en billet til Ringsted Festival 2021.

Hvis festivalen mod vores forventning skulle blive aflyst, så kan du få din billet refunderet.