De flotte omgivelser mellem Klosterlunden, kirken, Rådhuset og torvet har dannet rammerne for årets EM-fodboldfest i Ringsted.

At opleve de danske EM-kampe på storskærm foran Sct. Bendts Kirke sammen med resten af Ringsted gav en fantastisk følelse af fællesskab og glæde.

Det var næsten som at være i Parken, fortæller de konservatives Andreas Karlsen begejstret. ”Det har været tæt på at være lige så godt som at sidde på stadion i Parken. Og når man er Ringsted-patriot som jeg, så er det nærmest bedre i de flotte omgivelser med en masse lokale og bekendte ansigter.”

Sportsbegivenheder som EM kan noget særligt, og sætter man rammer som i Ringsted med en storskærm midt i byen i smukke omgivelser, så går det hele op i en højere enhed.

”Jeg har næsten set alle Danmarks kampe på storskærmen og har oplevet, hvordan 950 borgere sammen har oplevet modgang og choktilstand, men også medgang og kæmpe folkefest,” siger Karlsen og fortsætter: ”Det er meget sjældent, jeg har oplevet så intens en stemning og sammenhold som til de kampe, vi har været vidne til i år. Og årets EM bliver et mesterskab, jeg aldrig glemmer.”

Der er da også kun ros til Oplev Ringsted, der har arrangeret fodboldfesten, fra den konservative borgmesterkandidat.

”Der skal lyde en stor ros og tak til Oplev Ringsted og til alle de frivillige og involverede i projektet. Når man tænker på, hvor mange gange restriktionerne er blevet ændret, og hvor sent det blev meldt ud, at der godt kunne afholdes storskærmsvisning, er det bare flot, at vi i Ringsted Kommune har kunnet rykke så hurtigt og stable en fest på benene. Nu kigger vi frem mod VM i 2022, hvor vi gentager succesen og arrangerer storskærm samme sted,” slutter Karlsen af med.

Pressefoto