Ringsted Festival savner at feste med jer, og derfor har de nu lavet et lille plaster på såret, da vi desværre ikke ses alligevel til festivaldage ude i Ringsted Lystanlæg. Vi inviterer i stedet til grisefest på Plastfabrikken:

Få en smag af sydens sol, lækker mad og iskolde øl og sangria i lange baner, når vi holder grisefest for festival-vennerne med super stemning, lækker mad og drikke og selvfølgelig – festlig underholdning!

Vi åbner dørene i Plastfabrikken kl. 15:00, hvor I vil blive mødt af sydlandsk stemning, palmer og charterrejse-feeling. Kolberg Kød leverer grillet gris og vores egen kok tilbereder lækkert tilbehør og salater. Der vil være fri bar i sangria og øl – samt mulighed for at købe andre lækre drikkevarer!

De gældende restriktioner for forsamlinger betyder, at vi kun må sælge 300 billetter pr. aften, så du skal ikke tøve, hvis du gerne vil med!

Festen og underholdningen
Vi holder grisefest i de tre dage, hvor vi ellers skulle have festet under trækronerne til #rfest2021. I stedet mødes vi i Plastfabrikken til en omgang seriøs fest!
Vores mission med grisefesterne er, at alle vores festivalvenner kan få sig en god omgang fest, selvom festivalsæsonen endnu engang er aflyst. Vi vil derfor sørge for at omgivelserne er toptunet og at de helt rette kunstnere er klar på at spille op til fest.

Torsdag og lørdag leveres musikken af Jørgen De Mylius, Dødspoppatruljen og Kato.
Fredag er det Jørgen De Mylius, Dødspoppatruljen og Hedegaard + Jon Nørgaard. FEST!

Ses vi til Grisefesten?
Vi holder tre Grisefester i alt, som ligger på de datoer, hvor vi skulle have været på Ringsted Festival 2021!
Hvad: Grisefest med fri bar i øl og sangria samt middag!
Hvornår: 05., 06. og 07. august kl. 15:00 – 23:00.
Hvor: Plastfabrikken, Odinsvej 12, 4100 Ringsted.

Foto: ABW