Ringsted Kongrescenter har store navne på plakaten i november. Der er virkelig noget for enhver smag og hele familien, når efteråret går på hæld, og vi varmer op til julemånedens traditioner.

Lørdag den 1. november. Andreas Bo er blevet kaldt komikkens kamæleon, hans karikaturer af fiktive og kendte danskere gør hans one man shows attraktive for et bredt udsnit af befolkningen. I sit nye musikalske turbo comedy show er Andreas Bo klar til – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – at fortælle publikum at han faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.

Fredag den 7. november. Poul Krebs’ seneste album “Asfalt” gik, ved udgivelsen i februar, direkte ind som nr. 1 på listen over de mest solgte albums i Danmark – og under hans store solotur i februar og marts 2014, måtte størstedelen af spillestederne melde udsolgt. Albummet “Asfalt” blev indspillet ved nogle intense sessions med et drømmehold af musikere, som det nu endelig er lykkes at samle til en tour.

Fredag den 14. november. I Love Musicals er en hyldest til de mest elskede sange fra verdens bedste musicals. De tre eneste Reumert-vindende musicalstjerner Maria Lucia, Flemming Enevold og Louise Fribo optræder for første gang sammen i den nye koncert, hvor du kan opleve udødelige hits fra bl.a. Phantom of the Opera, West Side Story, My Fair Lady, Les Misérables, Miss Saigon og Cabaret.

Lørdag den 15. november. Turn on Tina med Peter Andersen i front lægger heldigvis vejen forbi Ringsted på sin “Simply The Best Tour”, der markerer et comeback til det populære konceptband. Turn On Tina fremfører overbevisende Tina Turners kæmpehits pakket ind i et pompøst sceneshow. Hør bl.a. “Proud Mary”, “Nutbush City Limits”, “Private Dancer” og “What’s Love Got To Do With It” som var det selveste Tina Turner, en af de bedst sælgende kvindelige artister gennem tiderne.

Søndag den 23. november. Å abe i sneen er en julekoncert for hele familien. “Åh abe” konceptet fylder 21 år i 2014 og er denne gang udvidet med Anders og Katrine fra “Lille Nørd”, det mest populære makkerpar fra DR og Ramasjang. Sammen med “Åh abe kongen” Mek Pek og bandet Habbasutterne serveres julehygge for hele familien.

Turn on Tina
Turn on Tina