Har du et hus, hvor taget har kendt bedre dage, og hvor døre og vinduer godt kunne trænge til en udskiftning? Så skal du kontakte din lokale tømrer Mads Kalstad, der med firmaet Kalstad hjælper både boligejere og virksomheder på hele Midtsjælland med udgangspunkt i hjembyen Ringsted.

Tagarbejde og vinduesudskiftninger er kun nogle af de opgaver, som Kalstad varetager. Han kan også hjælpe dig til et nyt køkken, et indbygget skab, en træterrasse eller en havelåge. Mads Kalstad har 10 års erfaring som tømrer og løser både de små og rutineprægede tømreropgaver og større komplekse renoveringer. Så uanset om du skal have skiftet et enkelt vindue, eller det er hele huset, der skal energirenoveres, er du velkommen til at kontakte Kalstad for et uforpligtende tilbud.

Ved hjælp af dygtige lokale samarbejdspartnere indenfor andre håndværksfag er din tømrer i Ringsted i stand til at varetage store opgaver i relation til nybyggeri og totalrenovering. Alle byggeprojekter funderes på grundig rådgivning og behovsafdækning, så du som kunde er sikret styr på pris, kvalitet og deadlines.

Læs mere her

Foto: ABW