Unge og deres forældre inviteres til et forrygende foredrag om, hvordan teknologien har forandret den måde vi er sammen på – og måske også den måde, som vi ser på os selv og hinanden. Det sker 4. februar 2021 på Ringsted Bibliotek.

Er vi gavmilde eller mest fokuserede på vores egne behov, når vi poster på Instagram? Og hvorfor går det galt, når vi hele tiden orienterer os efter, hvad de andre gør? Det er et foredrag, hvor deltagerne ikke bare får lov til at sidde og lytte – de er selv med til at diskutere, deltage i interaktive afstemninger og ikke mindst det store game-show “LOL eller kriminelt?”.

Foredragsholderen Søren Hebsgaard er videnskabsjournalist med speciale i teknologifilosofi og -sociolog. Han har arbejdet med teknologi og videnskab på Berlingske Tidende, DR, Ingeniøren og flere andre medier.

Siden 2012 har han deltaget engageret i debatten om teknologiens plads i vores samfund og ikke mindst på uddannelsesinstitutionerne, hvor Søren Hebsgaard har holdt foredrag og workshops for mange tusinde elever, lærere og forældre.

Læs mere her

Foto: ABW