Lysfestivalen Christmas Wonderland er i fuld gang og Lystanlægget i Ringsted er forvandlet til et vaskeægte juleeventyr. Få en helt særlig juleoplevelse fyldt med overraskelser frem til den lillejuleaften den 23. december.

Den 19. november ringede juleklokkerne for første gang ind til en oplevelse udover det sædvanlige på LUMAGICA’s Christmas Wonderland og siden er glade og håbefulde gæster strømmet ind på pladsen iført vinterjakker, huer og godt humør.

Når gæsterne træder ind i LUMAGICA’s eventyr, breder der sig en hyggelig atmosfære og lysopsætninger pirrer nysgerrigheden blandt gæsterne. Sammen går de rundt med deres familier og nyder lysene. Mange foreviger besøget på lysfestivalen, ved at tage billeder af med sine kære foran lysopsætningerne.

Den tilrettelagte rute, fører gæsterne gennem en julehistorie, der bliver fortalt via lys og musik. Med afsæt i julemandens forunderlige verden, er rammerne sat for en eventyrlig aften. Mageløse lysopsætninger, bidrager til en magisk stemning for store og små. Mange børnefamilier går hånd i hånd, og på stierne flyder snakken mellem gæsterne. Der spredes glæde og julehygge i takt med at mørket sænker sig over parken og lysene træder frem.
“Vores gæster er meget forventningsfulde, inden de træder ind i parken, og bliver heldigvis forbløffede over lysene. Særligt hjertetræet, som er det helt store lysende træ ved indgangen, får vi rigtig mange rosende kommentarer for,” siger Nadja Kalnæs, der er marketingchef for LUMAGICA.

Undervejs på oplevelsesruten fortsætter magien i det store foodarea, hvor gæsterne bliver præsenteret for et stort udvalg af mad og drikke. Med hænder fulde af pandekager og burgere, sætter de besøgende sig i loungeområdet, hvor nyder deres mad og ikke mindst hinandens selskab.

Ruten afsluttes ved de store snefnug, som oplyser parken og fuldender oplevelsen i Ringsted Lystanlæg.

Foto: Lumagica