Ringsted Musik & Kulturskoles traditionsrige Spil Dansk koncert for alle Ringsteds dagsinstitutioner og skole blev i oktober udskudt pga. Kronprinsseparrets prisuddeling i Ringsted Kongrescenter, men det tog Musik & Kulturskolen i stiv arm og omstillede det hele til en musikalsk julefest.

Koncerterne blev flyttet til torsdag den 8.12.22, og allerede nu har over 1000 børn tilmeldt sig arrangementet, og lærerbandet fra Musik & Kulturskolen er godt i gang med prøverne. Så det skal uden tvivl blive en festlig oplevelse for kommunens børn.

Første koncert for alle dagsinstitutioner er kl. 09.30 og anden koncert for skolernes 0. + .1. + 2. klasser er kl. 10.30.
På scenen er det udover lærerbandet sangerne Line Ekman og Lærke Ølshøj, der står i front for underholdningen, og repertoiret er godt spækket med velkendte sange og sanglege, så alle kan være med.

Ringsted er Spil Dansk Kommune 2022, og der har allerede været flere koncerter og workshops på Kulturskolen i år. Lige efter koncerterne torsdag i Ringsted Kongrescenter kommer der om aftenen en workshop i elektronisk musik for musikeleverne på Akademi K, Musik- & Kulturskolens overbygning for talenter og unge, der gerne vil arbejde noget mere med de kunstneriske fag.

Spil Dansk er gennem årene blevet så stor en succes, at ugen med musik i dannebrogsfarver kan kalde sig Danmarks største musikbegivenhed.
Det er stadig muligt for skoler og dagsinstitutioner i Ringsted Kommune at tilmelde sig de sidste pladser til koncerterne på mail: toba@ringsted.dk

Pressefoto