Danmarks største motionskampagne, VI CYKLER PÅ ARBEJDE, ruller igen i hele maj måned. Fra virksomheder i Ringsted Kommune deltog der sidste år 201 cykelister, og der blev cyklet over 26.000 km!

Du kan være med på citybike, havelåge, elcykel eller mountainbike – alle cykler er velkomne i VI CYKLER TIL ARBEJDE-dysten om flest cykeldage og attraktive præmier både i den landsdækkende og lokale konkurrence.

Som noget særligt i år tæller alle cykelturene – også dem til købmanden og til moster Olga. Dette hænger selvfølgelig sammen med, at det ikke er alle, der får lov til at møde på arbejde som sædvanligt i øjeblikket.

De 26.000 km. på cykel i 2020 har sparet miljøet for over 4,3 ton CO2. Det svarer til, at vi har brugt lige over 1.800 liter benzin mindre, end hvis vi havde kørt i en benzinbil – måske bliver det endnu bedre i år.

Igen i år skal vi finde frem til to lokale vinderhold – det hold der har cyklet flest dage i gennemsnit, og dem som har cyklet flest km i gennemsnit. Derudover kan man vinde fine præmier i den landsdækkende konkurrence.

Sådan gør du for at være med i VI CYKLER PÅ ARBEJDE
Du samler et hold på 2-16 kollegaer og tilmelder jer på kampagnens website www.vcta.dk.

Når jeres hold er tilmeldt, skal I cykle, så mange dage som muligt i maj måned og registrere alle cykeldage på nettet. Jo flere dage der cykles, desto flere lodder får dit hold til den store lodtrækning om de landsdækkende præmier. Det koster 75 kr. pr. deltager at cykle med, og mange virksomheder betaler deltagergebyret for virksomhedens hold.

 

Foto: ABW