Anders Rix, der til dagligt tjener som marinekonstabel i Forsvaret, skal fremover stå i spidsen for kommunens største ungdomsparti som formand for Ringsted Konservativ Ungdom. Han overtager posten efter Christopher Palm, som bestyrelsen takker for hans store arbejde.

Anders Rix overtager lokalforeningen i topform, der på trods af coronarestriktioner har formået at holde et højt aktivitetsniveau i form af månedlige digitale medlemsmøder med cirka 20-50 deltagende til hvert møde. Det er både en enig bestyrelse og en enig generalforsamling, der bakker op om Anders Rix som ny formand for Ringsted KU.

Foreningen Ringsted Konservativ Ungdom blev genstiftet i 2017 af nuværende byrådsmedlem og borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti Andreas Karlsen og har i dag rundet over 100 medlemmer. Til skolevalget, der er et valg afholdt på landets folkeskoler, fik Konservativ Ungdom i 2018 36,7% af stemmerne og blev Ringsted kommunes suverænt største ungdomsparti.

Anders Rix og resten af foreningen går efter at sikre mest mulig konservativ indflydelse til kommunalvalget til efteråret, og forberedelserne er allerede i fuld gang.

Foto: De Konservative i Ringsted