Et enigt ansættelsesudvalg har kort før jul valgt Ulla Håkonsson som ny leder af Børnehuset Tinsoldaten. Ulla kommer fra en stilling som dagplejeleder i Køge Kommune og tiltræder d. 1. februar 2022.

Som pædagog med en diplomuddannelse i ledelse har Ulla i mere end 25 år beskæftiget sig med pædagogik og dagtilbud. Ulla har solid erfaring med ledelse af 0-6 års daginstitutioner og en spændende profil til at understøtte og videreudvikle den høje pædagogiske kvalitet i Tinsoldaten.

Sune Thor Olsen, chef for Børnecentret, siger:

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Ulla, og jeg er sikker på, at hun er den rette profil som leder af Børnehuset Tinsoldaten. Hun har utrolig meget erfaring fra mere end 25 års arbejde med pædagogik og dagtilbud, og det vil komme børn, forældre og medarbejdere til gode i Børnehuset Tinsoldaten.”

Ulla Håkonsson brænder især for at skabe trivsel, udvikling og gode læringsmiljøer med udgangspunkt i leg og stærke børnefællesskaber og med et særligt fokus på børn med særlige behov.

Ulla Håkonsson siger:

”Jeg glæder mig meget til at være leder for så fagligt dygtigt personale, som har flere spændende pædagogiske projekter i gang, og som er vant til at arbejde selvstændigt. Det bliver spændende også at få lov til at lede et tilbud med natåbent, og jeg ser frem til det tætte forældresamarbejde, som det fordrer.”

Foto: ABW