Året skydes i gang med en smuk koncertoplevelse i Vigersted kirke tirsdag d. 11. januar 2022 kl. 19.

Morten Kargaard Origin Septet besøgte Vigersted kirke for 5 år siden, og det var en fantastisk koncert.

Nu glæder vi os til et genhør med dette skønne ensemble, som består af top-musikere fra den klassiske og rytmiske scene med musikere fra bl.a. Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel og DR Symfoniorkester.

Orkesteret giver en harmonisk rig og ny tilgang i sammensmeltningen af klassisk og rytmisk musik, og får de to umiddelbart forskellige musikalske genrer til at forene sig i et nyt udtryk.

De har netop udgivet deres tredje album “Shape of Seven” og har gennem snart 10 år haft en succesrig koncertvirksomhed over hele Danmark samt spillet koncerter ved store anerkendte festivaler i udlandet.

Morten Kargaard er guitarist og skriver al musikken til ensemblet, som udover Morten består af strygere, obo, kontrabas og trompet. Musikken er stemningsfuld og billedskabende og melodierne fletter sig ind i mellem hinanden og danner smukke harmonier i en skøn blanding af komponerede og improviserede forløb.

Kompositionerne er påvirket af det skandinaviske åben landskab og skønhed, hvor tankerne kan falde på malerierne fra P.S. Krøyer og Nordsøens styrke og skønhed.

En perfekt måde at gå det nye år i møde!

Der er plads til 70 publikummer i Vigersted kirke, og at vi sidder med afstand.

Pressefoto