Lefeldtgaard
Holbækvej 214
4100 Ringsted
60693545
info@lefeldtgaard.dk

Følg Lefeldtgaard på Facebook og Instagram

Naturliv i luksusomgivelser
Har I brug for en skøn afstressende oplevelse, hvor familien kommer i første række, så skal I tage turen til Dorotheas Have eller Johans Mark på Lefeldtgaard. Her får I en fabelagtig glamping oplevelse i private omgivelser.

Glamping er en sammensætning af ordene glamourøs og camping, et fænomen der er blevet stadig mere udbredt. For det er jo ikke alle, der holder af det rustikke liv udendørs på flade luftmadrasser i et alt for lille telt. Når man vælger glamping på Lefeldtgaard er det for at slippe for at stå og rode med opsætningen af et telt, og så skal man heller ikke slæbe en masse ting med.

Lefeldtgaard byder på fordybelse, nærvær og et praktisk primitivt rum, der lægger op til at man kommer hinanden ved. Her kan du vælge mellem et telt med udespa eller et familietelt med egen privat pool, legeplads, trampolin og fodboldbane.

Eventyrlig oplevelse for hele familien
Her fusioneres dit indre ur-menneske og dine nutidige behov til en dyb og eventyrlig oplevelse af det at overnatte i naturen.

I kan parkere på gården og nyde flere seværdigheder i området, der rummer bl.a. Haraldsted sø, Gyrstinge sø og Allindelille Fredsskov.

På selve glampingområdet er der havespil herunder badminton samt en ’magisk boks’, der overrasker med en fælles aktivitet for alle familiens medlemmer eller til par.

Gæsterne siger
På Lefeldtgaards Facebookside kan du se, hvad gæsterne skriver om deres glamping ophold i Ringsted – vi citerer her et lille udpluk:

”Min veninde og jeg nød virkelig vores ophold! Det var så skønt at få lov til at opleve de smukke omgivelser på Lefeldtgaard og den gode service. Det var ihvertfald ikke sidste gang vi kommer der. Stor anbefaling herfra hvis man trænger til hygge, afslapning og luksus” – Line

”Fantastisk oplevelse, skønne omgivelser, sødeste vært, mega flot telt og virkelig dejlig mad. De bedste anbefalinger fra os” – Marlene

”Den hyggeligste overnatning! Søde værter, skøn mad, hyggelige omgivelser og ren ro for sjælen. Stedet kan anbefales, og det hele er som det skal være. Det var lige efter bogen og mere, der var ingen mangler – tværtimod. Der er tænkt over det hele, og vi kommer helt sikkert igen” – Louise

”Wauuuu, siger jeg bare. Fantastisk oplevelse, jeg har været på glamping, helt for mig selv, jeg er bare imponeret. Super søde værter. Lækker mad, jeg fik gang i bålet og så kom der vand fra oven. Godt med søde værter med et komfur. Morgenbadning i en dejlig pool og så god kaffe. Jeg kommer igen” – Jonna

Foto: Lefeldtgaard

sølvpartner