Hotel Sørup Herregaard

Sørupvej 26
4100 Ringsted
Tlf. 57 64 30 02

Hotel Sørup Herregaard på Facebook.
Hotel Sørup Herregaard på Instagram.

Eventyrlig udsigt til voldgrav og sø
Ikke langt fra Ringsted finder du det charmerende Hotel Sørup Herregaard, som skriver sin historie tilbage til 1200-tallet.

Her kan du nyde et udsøgt aftensmåltid med udsigt over den smukke sø og voldgraven, som omkranser herregården. Et næsten eventyrligt udtryk, som forandrer sig afhængigt af årstiden.

Med de bølgende marker, de skønne skove og den smukke herregårdshave er Hotel Sørup Herregaard et yndet sted at fejre livets store øjeblikke. Hovedbygningen har da også dannet ramme om utallige bryllupper og  fødselsdage, ligesom hotellet er flittigt benyttet til konferencer og romantiske weekendophold.

En mindeværdig fest 
På Hotel Sørup Herregaard kan du vælge imellem flere selskabslokaler, der kan rumme op til 400 gæster. Hotellet har mangeårig erfaring med afholdelse af selskaber, og du vil derfor være i trygge hænder hos det hjælpsomme personale.

I det romantiske selskabslokale Pavillonen er der eksempelvis plads op til 72 gæster, som vil kunne indtage en af hotellets selskabsmenuer med den fine udsigt til søen.

Du kan sammensætte din helt egen selskabsmenu bestående af forret, hovedret og dessert blandt et udvalg af køkkenschefens favoritter eller vælge en af hotellets 5- eller 6-retters luksusmenuer.

Der er også mulighed for at vælge buffet samt at tilvælge vinpakker, fri bar og natmad.

Prisen inkluderer naturligvis servering og selskabsopdækkede borde, som er festligt pyntede med blomsterdekorationer. Det eneste, I behøver at gøre på jeres særlige dag, er derfor at møde op.

Weekendophold med masser af muligheder
Med et weekendophold på Hotel Sørup Herregaard vil I kunne mærke, hvordan roen langsomt sænker sig over jer, når I f.eks. tager en romantisk gåtur i hotellets smukke herregårdspark. I kan også vælge at benytte jer af hotellets pool og indendørssauna, inden I skal nyde en tre-retters menu sammen i restauranten.

Vil I både forkæle jer selv og jeres børn med et weekendophold, er Hotel Sørup Herregaard også et oplagt valg. Hotellets børnebassin med gejser er et stort hit – og med en minigolfbane og et aktivitetsrum med billard, bordfodbold, airhockey, dart og forskellige spil er I sikre på ikke at komme til at kede jer.  

Professionelle konferencefaciliteter
Hotel Sørup Herregaards naturskønne omgivelser kan også danne et helt særligt udgangspunkt for jeres konferencer og møder.

Der er et væld af muligheder for udendørsaktiviteter, og mangler I inspiration til aktiviteter, samarbejder hotellet med ‘teambuildere’, der kan sammensætte et program, der passer til lige netop jer.

Hotellet har 16 møde- og konferencelokaler, hvor det største – Salen – kan rumme op til 450 mødedeltagere.

Alle lokalerne har dagslys og er indrettede med tavler og flipover, og så har de naturligvis gratis WiFi. Alle plenumlokaler har desuden fastmonteret LCD projektor.


sølvpartner