Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/06/19 til 2020/06/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrudstyv overrasket – Amtstue Alle, Ringsted

Kl. 09.32 anmeldte en 50-årig kvinde fra Ringsted, at hun ca. 30-45 minutter tidligere havde overrasket en fremmed person inde i huset. Hun troede indledningsvist, at det var ægtefællen, men manden flygtede skyndsomt ud ad hoveddøren og derefter i retning mod Dr. Margrethesvej. Manden blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 20-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Iført: Grå jogging trøje, som politiet ledte forgæves efter i området. En efterfølgende undersøgelse af kvindens bolig viste, at indbrudstyven havde skaffet sig adgang ved at bryde et vindue til kælderen op. Tyven nåede ikke at stjæle noget under indbruddet.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket indbrudstyven i området eller på flugtruten. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Haslevvej, Sneslev, Ringsted

Kl. 08.46 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil var havnet på en mark. Det viste sig, at en 58-årig kvinde fra Haslev under kørsel ad Haslevvej mod syd formentlig på grund af uopmærksomhed havde mistet kontrollen over bilen, så bilen kørte ud på en mark. Den 58-årige kvindelige fører blev kørt til kontrol på skadestuen i Slagelse, men var sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader. Ingen øvrige trafikanter var impliceret i uheldet, og bilejeren ville selv sørge for fjernelse af bilen fra marken.

Beredskabslovgivningen – Felten, Ringsted

Kl. 08.13 måtte brandvæsnet rykke ud til en ildebrand i et skur. Branden havde dog nået at brede sig til tagkonstruktionen på huset, inden brandvæsnet fik slukket ilden. Der opstod dermed skader på både skuret, tagkonstruktionen og lidt på loftet i huset, hvor dele af taget blev nedtaget i forbindelse med slukningsarbejdet. En 65-årig mand blev sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen på grund af manglende forsigtighed i forbindelse med håndtering af rester fra et bål mandag aften. Resterne var blevet lagt i en plastpose, som var blevet placeret op ad skuret, som så brød i brand formentlig på grund af gløder i askeresterne. Den 65-årige kan forvente at få sagen afgjort med en bøde.

Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 17.01 anmeldte personalet fra en tøjbutik, at to formentlig udenlandske mænd havde forsøgt at stjæle ca. 70 bøjler med forskellige tøjvarer, som de gemte i en særligt indrettet pose, så butikkens varealarmer kunne undgås. Da de forlod butikken, havde en vagt opdaget tyveriet og var løbet efter dem. Herunder efterlod de posen med de stjålne varer, men forsvandt i ukendt retning i området. Politiet leder nu efter de to mistænkte, der beskrives som: A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 25-35 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: tatoveringer på begge arme, Iført: sort t-shirt med hvidt skrift, sorte sko, sorte bukser; og B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 25-35 år, 180 cm, Yderligere kendetegn: fuldskæg, Iført: lys langærmet skjorte, sorte bukser og sorte sko.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i outletcentret eller på deres flugt væk efter butikstyveriet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i Perioden

Amtstue Alle, Ringsted
Vestervej, Ringsted